Televizyon
02 Nis 2021 11:05 Son Güncelleme: 02 Nis 2021 11:34

Yüksel Aytuğ'u o mantıksız sahne diziden soğuttu!

Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, ekrandaki o yeni dizideki mantıksız bir sahneye takılınca kanal değiştirmek istediğini yazdı...

Yüksel Aytuğ, Sabah Günay'dındaki köşesine Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon'u konu etti. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizideki bir sahneyi mantıksız bulduğunu yazan Yüksel Aytuğ, bunun üzerine kanalı değiştirmek istediğini ifade etti. 

Kırmızı Kamyon yapımcılarını eleştiren Aytuğ "Çekimi için bu kadar emek verilen sahnedeki bu mantıksızlık üzerine kanal değiştirmek için elim kumandaya gitti." Buna rağmen zaplamaktan vazgeçtiğini de belirten Aytuğ, gerekçesini ise dizinin çocuk oyuncusu Ebrar Alya Demirbilek'e bağladı...

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı...

KIRMIZI KAMYONDAN NASIL KOPTUM

Show TV'de çarşamba akşamı yeni bir dizi başladı. Adı, Kırmızı Kamyon...
Otoyolda büyük bir zincirleme kaza olmuştu. Otomobillerden biri bariyeri aşıp, viyadüğün üzerinde askıda kalmıştı. İçindeki anne ve iki çocuğunun hemen araçtan çıkartılması gerekiyordu, çünkü sallanan otomobil aşağıya uçmak üzereydi. İtfaiyecilerimiz olaya hemen müdahale etti, aracın üzerine çıktı. Önce çocukları çekip aldı, sonra da anneyi kurtarmaya çalıştı.

Bu arada iki mesai arkadaşı da aracın arkasına ip bağlayıp, çekerek onu dengede tutmaya çalışıyordu. Ama güçleri tükenmek üzereydi. İşte beni diziden soğutan mantıksızlık da buydu.

İpi neden sağlam bir yere, mesela diğer taraftaki bariyerlere bağlamadılar da elleriyle çekip durdular?

Çekimi için bu kadar emek verilen sahnedeki bu mantıksızlık üzerine kanal değiştirmek için elim kumandaya gitti.

Ama karşıma birden dünyalar güzeli çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirbilek çıkınca kumanda aletini tekrar sehpaya bıraktım.

Onun ekranda ilk göründüğü Çocuktan Al Haberi yarışmasından itibaren tutkulu bir hayranıyım. (İyi ki benim Ela henüz okuma yazma bilmiyor. Yoksa kıskançlıktan paralamıştı beni.) 'Kutu bebek' olarak ün yapan Ebrar bana göre dizinin gerçek başrol oyuncusu. Parçalanan ailenin masum ve mahzun prensesini öyle gerçekçi oynadı, öyle dokunaklı rol kesti ki, ona hayranlığım bir kat daha arttı.

Aha da buraya yazıyorum: Çok değil, 15 yıl sonra güzelliği ve yeteneğiyle dünyanın konuşacağı bir yıldız doğuyor..