Medya
16 Oca 2020 10:28 Son Güncelleme: 16 Oca 2020 11:52

Yüksel Aytuğ'dan çok konuşulacak 'Ramo' iddiası!

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Show TV'nin büyük iddia ile ekrana sürdüğü Ramo dizisinde zaman zaman temponun düşük olduğunu belirterek, "İlk bölümüyle damaklarda keçi boynuzu tadı bıraktı. " yorumunda bulundu.

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynağı Ramo dizisi için Sabah yazarı Yüksel Aytuğ bir değerlendirme yaptı. Zaman zaman kendisini ekran başında esnerken bulduğunu söyleyen Aytuğ, dizinin iki hafta sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile yarışacağına dikkat çekti ve bomba bir iddiada bulundu: Eğer bu tempo ve böylesine zayıf bir senaryo ile devam ederse, fazla şansı da kalmayacak.

İşte Aytuğ'un bugünkü yazısından "Ramo tat vermedi" başlıklı o bölüm:

Kuraldır; beklenti ne kadar büyük olursa, başarısızlık halinde hayal kırıklığı da o denli büyük olur.
Show TV'nin büyük bir iddia ile ekrana sürdüğü yeni dizisi Ramo, ilk bölümüyle damaklarda keçi boynuzu tadı bıraktı. Bazen tempo o kadar düştü ki, kendimi ekran başında esnerken buldum.
Dizinin en büyük şansı ise karşısındaki Kayserispor- Fenerbahçe maçının son derece tatsız, tuzsuz ve golsüz geçmesiydi. Ama Ramo her zaman böyle şanslı olmayacak. Çünkü iki hafta sonra karşısında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı bulacak. Eğer bu tempo ve böylesine zayıf bir senaryo ile devam ederse, fazla şansı da kalmayacak.
Diğer yandan üç ay önce Kim Milyoner Olmak İster?'i sunarken "Son kararınız mı efendim?" diye soran 'salon beyefendisi' Murat Yıldırım'ı bir anda karşısında 'Adana bitirimi' olarak bulan seyircinin ciddi bir adaptasyon sorunu yaşadığı da aşikâr...