Televizyon
28 Mar 2021 10:38 Son Güncelleme: 28 Mar 2021 15:08

Yüksel Aytuğ'dan Cem Yılmaz'a "işi zor" eleştirisi! "Güldürme yüzdesi sürekli düşüyor"

Kanal D'de Sibel Can ve Hakan Altun'un programına katılıp şarkı söyleyen Cem Yılmaz'a Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'dan eleştiri geldi.

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz bu haftaki Sibel Can ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler adlı programına konuk oldu. Hep birlikte keyifli anlar yaşandı şarkılar söylendi. Programı izleyen Sabah'ın televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı 'güldüremediği' için eleştirdi. 

"Cem Yılmaz'ın içinden Hakan Altun çıktı" başlıklı bir yazıyı kaleme alan Yüksel Aytuğ, ünlü komedyenin güldürü yüzdesinin düştüğünü öne sürdü. Aytuğ köşesinde "Bu arada Cem'in konuk olarak işinin çok zor olduğu da ortada. Seyircinin ve program sahiplerinin beklentisi onda büyük baskı oluşturuyor. Her cümlenin ardından bir espri yapmak zorunda kaldığı için de güldürme yüzdesi sürekli düşüyor." diye yazdı. 

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı...

CEM YILMAZ'IN İÇİNDEN HAKAN ALTUN ÇIKTI

Öncelikle hem Kanal D'ye, hem de Şarkılar Bizi Söyler programının sahipleri Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'ye teşekkür. Bunca çirkin tartışmaların ortasında Zeki Müren'e anma programı yaptıkları için. İzleyenler; besteleri, güfteleri, sahnedeki yaratıcılığı ve temiz Türkçesi ile 'Sanat Güneşi'nin değerini bir kez daha idrak ettiler.

Programın gerçek starları ise konuk Cem Yılmaz ile Zafer Algöz'dü. Meğer Cem yıllardır içinde bir Hakan Altun saklarmış. Hakan'ın tüm şarkılarına eşlik etti, hatta onun bile unuttuğu eserleri kusursuz söyleyip herkesi şaşırttı.

Cem'in pek çok yönünden haberdardık ama fantezi-arabesk tarafının bu kadar baskın olduğunu doğrusu bilmiyorduk.

Bu arada Cem'in konuk olarak işinin çok zor olduğu da ortada. Seyircinin ve program sahiplerinin beklentisi onda büyük baskı oluşturuyor. Her cümlenin ardından bir espri yapmak zorunda kaldığı için de güldürme yüzdesi sürekli düşüyor.