Gündem
01 Nis 2021 18:44 Son Güncelleme: 01 Nis 2021 19:41

YouTuberlar sokak ortasında birbirine girdi! ‘Vatandaşa çomar demeye mi geldiniz?’

İlave TV isimli YouTube kanalının muhabiri Arif Kocabıyık ile Kanal Türkiye isimli YouTube kanalının muhabiri Mert Armağan, sokak röportajı yaparken karşılaştı. Karşıt görüşlü iki muhabir, kısa süre içerisinde tartışmaya başladı.

Sokak röportajı yaptığı sırada Arif Kocabıyık'a rastlayan Mert Armağan, Kocabıyık'a tepki gösterdi.

"Vatandaşa çomar demeye mi geldiniz? Algı yapmaya mı geldiniz?" sorusunu yönelten Armağan, "İstanbul'da algıya izin vermeyeceğiz. İstanbul'u başı boş mu zannettiniz?" dedi.

"KANITLAMAZSAN NAMUSSUZ VE ŞEREFSİZSİN.”

Kocabıyık ise vatandaşa çomar demediğini belirterek "Kanıtlamazsan namussuz ve şerefsizsin." ifadesini kullandı.

Üniversitede güvenlik görevlisiyken nasıl Konyaaltı Belediyesi'nde çalışmaya başlandığı sorusu sorulan Kocabıyık, muhalif röportajları nedeniyle sürüldüğünü söyledi.

TRABZONLU VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

İki ismin tartışması kısa sürede büyüdü. Taraflar birbirlerinin üzerine yürürken, o esnada röportaj veren Trabzonlu bir vatandaş çileden çıktı.

İki tarafa da tepki gösteren adam röportajına müdahale edilmeme gerektiğini belirterek, "Ben yurttaşım röportaj yaparken röportajıma giremezsin. Ben gideyim sonra ne yaparsan yap" diye konuştu.

Mert Armağan ise söz konusu şahsın, Arif Kocabıyık'ın 'ayarladığı bir konuk' olduğunu öne sürdü ve kendisinin röportajlarını canlı olarak yayınladığına vurgu yaptı.