Gündem
09 Oca 2017 16:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:21

Yönetmen Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması!

Yapımcı ve Yönetmen Mesut Uçakan, Sevda Kuşun Kanadında dizisindeki sözleşmesi devam ederken başka bir diziye imza atan Deniz Baysal’la ilgili Twitter hesabından sert bir açıklama yayınladı.

Baysal’a 260 bin TL’lik tazminat davası açtıklarını hatırlatan Uçakan, son günlerde basında çıkan haberlerde Deniz Baysal’ın haklıymış gibi yansıtılmasına tepki göstererek, bu haberlerin devam eden bir davanın takdirini etkileme amacı taşıdığını belirterek şu açıklamayı yaptı. 

“MAHKEMENİN KARARINI ETKELEMEYE YÖNELİK”

“Deniz Baysal’ı sözleşmeye aykırı davrandığı için mahkemeye verdik. Kuşkusuz, kim haklı kim haksız, bu Yüce Mahkeme’nin takdirine bağlıdır.  Bu süreci beklemek varken davalının mahkemeye verdiği cevabın, tek taraflı yorumlarla ve yalan yanlış ithamlarla, imajımızı zedeleyecek şekilde haberlere konu edinildiğini görüyorum. Bu çabaları, mahkemenin kararını etkilemeye yönelik olduğunu düşünüyor ve kınıyorum.”

“BAĞIMSIZ YARGI KARARINI VERECEKTİR”

Uçakan, açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:  “Elbette bu tür haberi yapan ve yaptıranlar için hukuki girişimlerimiz olacaktır. Karşı haberlerle ya da buna benzer eylemlerle manipülasyon çabası içine girmek bize yakışmaz. Biz haklı olduğumuza inanıyoruz ve yargıya güveniyoruz. Başta insani olarak herkesten bunu beklemek de hakkımız.”