Gündem
08 Haz 2013 12:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

YOK BÖYLE YALAN! HALİT ERGENÇ PANKARTI PHOTOSHOP ÇIKTI!

Erdoğan'ı karşılayan AK Partililerin hazırladığı iddia edilen hakaret pankartı photoshop çıktı.

Gezi Parkı eylemleri ve şiddet içeren olaylar yerini duvar yazıları ve pankarta bırakırken, ortaya istenmeyen küfür ve hakaret içerikli pankartlar da çıktı.

EMİNE ERDOĞAN’A KÜFÜR
Önceki gece Taksim’de, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a küfür içerikli bazı pankartlar göze çarpmıştı. Hatta kimileri bu pankartları sosyal medya üzerinden gurur dolu mesajlar paylaşmıştı.

Ertesi gece ise Başbakan’ın Kuzey Afrika dönüşü havalimanında kendisini karşılayan AK Partililer gazetelerin manşetlerinde yer almıştı.

PANKART PHOTOSHOP ÇIKTI
Kalabalıktan birinin elinde taşıdığı pankartta ise, başından beri Gezi eylemlerine destek veren Halit Ergenç’in eşi Bergüzar Korel’e hakaret edilen bir yazı bulunuyordu. Pankartta, Karadayı dizisinde senaryo gereği Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşayan Bergüzar Korel’in üzerinden Halit Ergenç’e ağır hakaretler ediliyordu.

HALİT ERGENÇ’E HAKARET YOK
Günlerce konuşulan hakaret içerikli bu pankartın photoshop’lu olduğu ortaya çıktı. Erdoğan’ın eşine hakaret edilen pankartı Twitter’da paylaşanlar, bu pankartın Gezi eylemlerine gölge düşürdüğünü anlayınca karşı atağa kalktı. İlk iş olarak da Erdoğan’ı karşılayan grubun da "bu tür hakaretler yaptığını" göstermek için bir pankartı photoshop ile değiştirerek ünlü oyuncu Halit Ergenç’e hakaret dolu sözler yazdılar ve büyük bir ahlaksızlığa imza attılar.