Gündem
29 Eyl 2011 09:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:51

YIRT O KAĞIT PARÇASINI! TATLISES İLE AYŞEGÜL YILDIZ ARASINDA EVLİLİK SÖZLEŞMESİ KRİZİ!

İbrahim Tatlıses'le Ayşegül Yıldız arasında nikaha birkaç saat kala evlilik sözleşmesi krizi çıktı!

Geçtiğimiz aylarda başından vurularak yaralanan ve tedavisi halen devam eden İbrahim Tatlıses, uzun süredir birlikte olduğu Ayşegül Yıldız’la hastane odasında evlendi. Tatlıses’in bu sürpriz nikâhı, beraberinde birçok soruyu getirdi. Yanıtlara HT Magazin’den Mehmet Çalışkan ulaştı.

SADECE OĞULLARI BİLİYORDU

Türkiye’nin konuştuğu yılın sürpriz nikâhının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde önceki akşam Ayşegül Yıldız’la nikâh masasına oturan İbrahim Tatlıses, iki ay önce aldığı evlilik kararını sadece oğullarına ve müstakbel eşinin annesi ile ablasına söyledi. Büyük bir gizlilik içinde yürütülen nikâh hazırlıkları öncesinde Tatlıses ile Yıldız arasında evlilik sözleşmesi krizi yaşandı.

"SENİNLE PARAN İÇİN EVLENMİYORUM"

Ayşegül Yıldız nikâhtan birkaç saat önce elinde evlilik sözleşmesiyle Tatlıses’in karşısına geçip, "İzninle bunu imzalamak istiyorum. Kimsenin seninle paran ve malın mülkün için evlendiğimi düşünmesini istemem" dedi. Şoke olan Tatlıses, müstakbel eşine sert çıktı: "Benimle neden evlendiğini biliyorum. Ayrıca ben malımı mülkümü sağlığımda paylaştırıyorum. Merak etmeyin, kimse arkamdan mal paylaşımına düşüp bana beddua etmez. Yırt o kâğıt parçasını!"

İbrahim Tatlıses’le Ayşegül Yıldız’ın sürpriz evliliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Ve bu sürpriz evlilik beraberinde pek çok soruyu getirdi. Evlilik kararını ne zaman aldıkları, nikâhtan kimlerin haberdar olduğu, evlilik sözleşmesi imzalanıp imzalanmadığı, nerede oturacakları, Ayşegül Yıldız’ın ailesinin evlilik kararı için ne söylediği ve İdo gerçekten babasına rest çekti mi, çekmedi mi? gibi sorular ardı ardına sorulmaya başlandı. HT Magazin tüm bu soruların yanıtlarına ulaştı.

KARARI İKİ AY ÖNCE ALDI
İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız’la evlenmeye iki ay önce karar verdi. Ve bu kararını sadece oğulları İdo Tatlı, Ahmet Tatlı, Ayşegül Yıldız’ın ablası, abisi ve annesine söyledi. Nikâh töreninin oldukça gizli olmasını isteyen Tatlıses, nikâh günü gazetecilerin Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kapısında olduklarını öğrendiğinde “Allah cezanızı verecek. Hanginiz haber saldı?” şeklinde espri yaptıktan sonra “Madem haberleri oldu, gidin tatlı alıp dağıtın” talimatını verdi.

İDO BABASININ ELİNİ ÖPÜP GİTTİ
İdo Tatlıses, iddia edildiği gibi babasına rest çekip “Babam benim için bitmiştir” demedi. Nikâhtan birkaç saat önce tedavi merkezine gelerek önce Ahmet Tatlı’yla terasta yarım saat boyunca konuştu. Ardından babasının yanına gidip elini öptü ve “Müsaadenle ben nikâha kalamayacağım” dedi.

AYŞEGÜL EVLİLİK SÖZLEŞMESİ HAZIRLADI
Ayşegül Yıldız’ın nikâhtan birkaç saat önce “İzninle bunu imzalamak istiyorum” diyerek uzattığı evlilik sözleşmesi ise İbrahim Tatlıses’i şoke etti. Tatlıses, Yıldız’ın “Kimsenin seninle paran, malınmülkün için evlendiğimi düşünmesini istemem” sözlerine karşılık “Benimle neden evlendiğini ben biliyorum. Ayrıca ben malımı- mülkümü sağlığımda paylaştırıyorum. Merak etmeyin, kimse arkamdan mal paylaşımına düşüp bana beddua etmez. Yırt o kâğıt parçasını” şeklinde yanıt verdi.

BALAYI MIAMI’DE EV BEYLİKDÜZÜ’NDE
İbrahim Tatlıses, önümüzdeki günlerde tedavisi için yeniden Almanya’ya gidecek. İki ay sürecek tedavinin ardından ise yeni evli çift, balayı için Miami’ye gitmeyi planlıyorlar. Çift, Türkiye’ye döndükten sonra da Beylikdüzü’ndeki havuzlu, saunalı evlerinde oturacak.

YILDIZ’IN AİLESİ ALTIN TAKTI
Ayşegül Yıldız’ın annesi, abisi ve ablası da nikâh töreninde hazır bulundular. Çifte mutluluklar dileyerek altın taktılar.