Magazin
09 Nis 2020 10:14 Son Güncelleme: 09 Nis 2020 11:00

Yine Kerimcan Durmaz yine bir rezillik! Yaşlılara ‘Geberin’ deyip twerk yaptı

Sosyal medya hesabından yaptığı müstehcen paylaşımlar nedeniyle mahkemelik olan Kerimcan Durmaz'dan skandal bir paylaşım daha geldi. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olan yaşlılara 'Geberin hepiniz' diye bağıran Durmaz, daha sonra sokağa çıkıp dans etti.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) salgını nedeniyle Türkiye'de 812 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı ise 38 bin 226'ya yükseldi.

Koronavirüs salgının önlemek amacıyla 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara 'sokağa çıkma yasağı' uygulanırken, Kerimcan Durmaz'ın yaşlıları hedef alan sert sözleri tepki çekti.

"ÇIKIN DIŞARI GEBERİN HEPİNİZ"

Kerimcan Durmaz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, önce yaşlılara "Çıkın dışarı, geberin hepiniz! Fazlalığınız gebersin, biz devam edelim gençler olarak. Bunu mu istiyorsunuz? Defolun geberin!" diye seslendi.

DAHA SONRA DANS ETTİ

Durmaz sonra da sokakta arabanın üzerinde arkadaşıyla twerk yapıp dans etti.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kerimcan Durmaz'ın söz konusu görüntüleri kısa sürede sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gündem oldu. Çok sayıda kişi Durmaz'a tepki gösterdi.