Magazin
03 Nis 2014 17:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:04

Yine çırılçıplak!

Tarzı ve tavırları yüzünden sürekli eleştirilen Miley Cyrus,yine soyundu...

Son zamanların en konuşulan ismi Miley Cyrus, hareketleri, kıyafetleri, klipleri ve açıklamaları ile tartışma yaratmaya devam ediyor. Kimileri genç şarkıcıyı takdir ederken kimileri de ağır bir şekilde eleştiriyor. Ancak Cyrus, kendi bildiğini okumaya kararlı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre, son dönemde Bangerz adlı turnesi kapsamında giydiği kıyafetler ve yaptığı şovlarla tartışma konusu olan Miley Cyrus yine gündemin ilk sıralarına yerleşti. Bunun nedeni de Adore You adlı şarkısının remix'i için hazırlanan albüm kapağının kurgulanmamış, yani hali. İddialara göre internete 'sızdırılan' kapakta Cyrus, başında koyu renkli peruğuyla objektif karşısına geçti.

Üstsüz poz veren Cyrus, beyaz bir at heykelinin üzerinde görüntülendi. Aslında single'ın resmi kapağı daha önce Cyrus tarafından Twitter'da paylaşılmıştı. Bu kapakta Cyrus yakın plan görülüyor. Üstsüz olduğu belli olsa da tüm bedeni görünmüyor.  Kapak fotoğrafının internete sızdırılan versiyonunun bir tür pazarlama taktiği olduğu da konuşuluyor. Birçok kişi bunun Miley Cyrus için hiç de şaşırtıcı olmadığını söylüyor. 21 yaşındaki şarkıcı kısa bir süre önce de Wrecking Ball adlı şarkısının klibi ve MTV Müzik Ödülleri'nde Robin Thicke ile birlikte sergilediği şov nedeniyle eleştiri konusu olmuştu.  Adore You'nun orijinal halinin kapağında ise Miley Cyrus tepeden tırnağa kapalı giyinmişti.