Gündem
22 Mayıs 2019 17:54 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2019 18:08

Yılmaz Vural'dan Tanju Çolak'a skandal sözler! "O....çocuğu, şerefsiz, hırsız!"

Yılmaz Vural'ın Adana Demirspor'u çalıştırdığı dönemde çekilmiş, eski sportif direktör Tanju Çolak'ı eleştirip küfrettiği video ortaya çıktı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor,  geçtiğimiz yıl temmuz ayında sportif direktör olarak göreve getirdiği Tanju Çolak ile 3 ay sonra yollarını ayırmıştı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Sportif direktörümüz Tanju Çolak ile yollarımızı ayırdık" açıklamasını yaparak takımın başına unlu teknik adam Yılmaz Vural’ı getirdi.

 Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Adana Demirspor, Hakan Kutlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Yılmaz Vural ile de istenilen başarı gelmeyince takım üçüncü kez hoca değişikliğine gitti ve Ümit Özat göreve getirildi.

 Aradan gecen 1 yıl sonrasında bugün ortaya çıkan bir video ortalığı karıştırdı.

 Videoda Yılmaz Vural’ın Adana Demirspor'da görev yaptığı sürede antrenmanda taraftarlar ile yaptığı sohbette Tanju Çolak ile ilgili bomba açıklamalarda bulunduğu görülüyor.

 Vural, taraftara dert yanarken, “Tanju Çolak, Pote'nin her ay aldığı 40 bin Euro’dan 5 bin Euro’yu alıyormuş. O***u çocuğu, hırsız. Sezon başında gelecektim o var diye gelmedim. Sana takım emanet ediyorlar a* çocuğu, hırsızlık yapma.” gibi ağır ifadeler kullanıyor.

İŞTE O SKANDAL SÖZLER: