Magazin
14 Nis 2023 09:34 Son Güncelleme: 14 Nis 2023 11:03

Yılmaz Vural'dan bomba cinsellik açıklaması! Futbolcular her zaman cinsel ilişkiye girebilir mi?

Türkiye'nin en renkli spor adamlarından biri olan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Teknolojinin ilerlemesi ile ilgili soruya Yılmaz Vural'dan ilginç bir yanıt geldi. Yılmaz Vural, futbolcuların ne zaman cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı.

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan Türkiye'nin en renkli simalarından ünlü teknik direktör Yılmaz Vural yine gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Futbocuların cinsel hayatlarıyla ilgili bilgi veren Yılmaz Vural, çarpıcı yanıtlar verdi.

Gör Beni serisinin bu haftaki konuğu ünlü teknik direktör Yılmaz Vural oldu. Futbolcuların cinsel hayatıyla ilgili bilgi veren Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Armağan Çağlayan, "Bütün mesleklerin yapılma biçimi değişti. Globalleşme ile başka bir şey oldu meslekler. Eskiden futbolcular haftada bir cinsel ilişkiye girer, evine haftada bilmem kaç kere gider. Artık böyle şeyler kalmadı değil mi?" diye sordu.

"Var. Teknoloji bunları değiştirmedi. Cinsel ilişki sayısını değiştirmedi mesela" diyen Yılmaz Vural şu açıklamaları yaptı:

"Cinsel ilişki fiziksel bir aktivite. Onun bir ölçüsü var. Antremanla vücutlarında zaten büyük bir hücre kaybı oluyor. Bir de siz bunu cinsel ilişki ile kaybettirirseniz güç kaybı olur. Onun da belli günlerde olması lazım."

Bir futbolcunun istediği zaman cinsel ilişkiye giremeyeceğini söyleyen Vural, "Öyle bir şeye müsaade edilmez. Direnci kırılır, sahada sakatlanma riski artar" dedi.

Sporcu olmanın çok zor olduğunu ifade eden Vural, "Maç akşamı, maç öncesi ve maç sonrası cinsel ilişki çok riskli. Dinlendiğiniz bir günden sonra bu işleri yaparsanız sakatlanma riski azalır." diye konuştu.

Konuyla ilgili esprili sözler söyleyen Yılmaz Vural konuşmasının devamında "Kız arkadaşına dur diyor bugün pazartesi, salıyı bekleyemem falan" deyip kahkahayı bastı