Medya
14 Nis 2022 10:33 Son Güncelleme: 14 Nis 2022 10:41

Yılmaz Özdil gönlünden geçen Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, "Valla sizi bilmem, benim gönlümden geçen cumhurbaşkanı adayı belli." diyerek adayının Mehmet Cengiz olduğunu söyledi.

Özdil, bugünkü yazısında, isim vermeden Cengiz Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Cengiz'i işaret etti. 

"Sözünün eri… 'Gör bak milletin orasına koyacağız' dedi, harbi harbi hakkını verdi. Vaatlerini gerçekleştirme konusunda liyakat sahibi. Particilik yapmıyor. İttifak ayırmıyor. Milleti komple kucaklıyor." ifadelerini kullanan Özdil, yazısını şöyle sürdürdü:

"Köprüsünden geçmeyen Chp'liyi de kucaklıyor, havalimanına uçmayan Akp'liyi de kucaklıyor, otoyolunu görmeyen Hdp'liyi de kucaklıyor, yukarda Allah var, etnik kökenmiş, mezhepmiş filan, kimseyi ötekileştirmiyor, toplumsal eşitlik konusunda çok hassas davranıyor, daha bismillah sözleşmesini imzalarken memlekette kucaklamadık bir kişi bile bırakmayacağını “garanti” ediyor.

Her işinde garanti kazanıyor. Seçimi de garanti kazanır. Yolcu garantili olduk, halay çektik. Araç garantili olduk, havayi fişek fırlattık. Aynen bu kafayla devam edelim… Seçmen garantili olalım, sen sağ ben selamet olalım. 

Yazının tamamını okumak için tıklayın.