Polemik & Kulis
21 Ara 2017 08:33 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:52

Yılmaz Morgül'ün özrü Ferhat Göçer'i daha da kızdırdı! "Öyle kıvırıyorsun ki..."

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, kendisini Atatürk ve şehitlere saygısızlık yapmakla suçladığı Yılmaz Morgül'e sosyal medya hesabından yayınladığı video ile cevap vermişti

Morgül'ün özür dilemesi Göçer'in kızgınlığını dindirmedi, ağır bir cevap daha verdi: Yılmaz Morgül, üzerimizden şovunu yaptın,yalan söyledin,iftira attın... "Özür diledim" diyorsun. Dinledim özrünü,öyle kıvırıyorsun ki; özür mü diliyorsun, iftiraya devam mı ediyorsun belli değil"

Yılmaz Morgül önceki gece aldığı 'En İyi Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ödülü'nü Atatürk ve şehitlerine ithaf etmiş, konuklarını 'Atatürk oturarak alkışlanmaz' diyerek ayağa kalkmaya davet etmişti.

Sonrasında da Ferhat Göçer'in ayağa kalkmadığını söyleyerek ünlü şarkıcıyı saygısızlıkla suçlamıştı.

Ferhat Göçer iddiaya sosyal medya hesabından yaptığı zehir zemberek açıklama ve paylaştığı video ile cevap verdi.



İşte, Göçer'in açıklaması:

'Ahlaksız ve şarlatansın'


'Atatürk ve şehitlerimizi çirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda diline dolayan Yılmaz Morgül bana iftira atmış. İçimdeki Atatürk sevgisini, şehitlere olan saygımı sorgulayacak zekaya sahip değilsin! Ki sana rağmen kalktım ve alkışladım, saygımıgösterdim... Yalancı, ahlaksız ve şarlatansın.'

'Özür mü diliyorsun, iftiraya devam mı ediyorsun belli değil'

Morgül'ün özür dilemesi Göçer'in kızgınlığını dindirmedi, ağır bir cevap verdi: Yılmaz Morgül, üzerimizden şovunu yaptın, yalan söyledin, iftira attın... "Özür diledim" diyorsun. Dinledim özrünü, öyle kıvırıyorsun ki; özür mü diliyorsun, iftiraya devam mı ediyorsun belli değil. Yaptığın terbiyesizliğin özrünü kabul etmem için özrün nasıl olması gerektiğini oku lütfen!