Televizyon
17 Ağu 2013 18:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

YILLARIN MEMATİ'Sİ GÜRKAN UYGUN ÇAYCI OLDU!

Kurtlar Vadisi'nde uzun yıllar Memati olarak tanınan Gürkan Uygun, “Kaçak”ta başrolü üstlendi.

Kurtlar Vadisi'nde uzun yıllar Memati olarak tanınan, son olarak “Muhteşem Yüzyıl”da Mimar Sinan karakterini canlandıran Gürkan Uygun, Süreç Film’in yeni dizisi “Kaçak”ta başrolü üstlendi.

Gürkan Uygun'un başrolünü oynadığı dizide Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Hasan Küçükçetin, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz da rol alıyor.

Senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı, Volkan Kocatürk’ün yönettiği dizi için hazırlıklara başlandı. Önümüzdeki sezon ATV’de yayınlanacak dizi, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden kimliğini değiştirerek Anadolu’nun ücra bir kasabasında kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini ekrana taşıyacak.

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun, Suskunlar'dan Berk Hakman, Kuzey Güney'den Mustafa Avkıran ve 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde İskender Paşa'yı canlandıran Hasan Küçükçetin'li kadrosuyla atv'nin yeni dizisi şimdiden ilgi çekmeye başladı.

SİVAS DİVRİĞİ'DE ÇEKİLECEK

Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz'ın ve yer alacağı dizinin çekimlerinin bir kısmı Sivas-Divriği'de gerçekleşecek. Dizinin çekimleri için Divriği'de özel bir set hazırlandı. Süreç Film yapımcılığında ekrana gelecek dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor, yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk var.

Kaçak dizisinin Eylül ayında atv ekranlarında yayınlanamsı bekleniyor.