Magazin
15 Oca 2014 14:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Yıllarca sakladığı anısını Saba Tümer'e anlattı

Saba Tümer’le Bu Gece programına konuk olan Nurcan Eren kimseyle paylaşmadığı anısını anlattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Saba Tümer’le Bu Gece programına konuk olan Kavak Yelleri, Ihlamurlar Altında dizilerinin ünlü oyuncusu ve aynı zamanda Sezen Aksu’nun da vokalistliğini yapan ses sanatçısı Nurcan Eren kimseyle paylaşmadığı anısını anlattı.



“YILLARCA ANIMI SAKLADIM, BUNU İLK DEFA SABA TÜMER’E ANLATIYORUM”

Nurcan Eren “Sana şimdi bir anımı anlatacağım. Yıllarca sakladım bunu anlatmak için.” dedi.

Anısının Deniz Akkaya ile ilgili olduğunu söyleyen Nurcan Eren “Gece kulübünde program yapıyorum. Cenk Eren var, Tıpa Tıp şov var, şahane bir yer. Koordinasyon ile de Deniz Akkaya ilgileniyor. Ben ofiste makyajımı yapıyorum, Deniz geldi. Kızcağız dedi ki; “Nurcan Hanım basından arkadaşlar geldi, röportaj yapacaklar. Ne zaman hazır olursunuz?” Ben de 20 dakikaya hazır olurum dedim.” dedi.

“HERKESİ İÇERİ BUYUR ETTİM, TAM BEN GİRECEKTİM KAPIYI KAPATTILAR”

Ekranda parlamasın diye mat bir makyaj yaptığını ve detaylı hazırlandığını söyleyen Eren, “Kızcağız da gelip soruyor hazır mısınız diye. En sonunda hazır oldum, Deniz Hanım buyursunlar gazeteci arkadaşlar dedim. Kapıyı açtım, içeri buyur ettim. Gazeteciler girdi, Deniz de girdi. Tam ben girecektim kapı şak kapandı. Meğer Deniz Akkaya’ya gelmişler. Ben kapıda kaldım ‘Ama ben ama ben’ diyorum. Garfield gibi yapıştım kapıya.” dedi.

“BANA DA ŞANS TANIYIN DİYE BİR SAAT KAPIDA KRİZE GİRDİM”

Kapıda kalınca neye uğradığını şaşıran Nurcan Eren “Bir saat kapıda krize girdim. Bana da bir şans tanıyın diye. Bir de pozlar falan vermiştim şöyle poz veririm böyle poz veririm diye hazırlanmıştım öncesinde.” dedi. Saba Tümer’in “Peki bunu Deniz Akkaya’ya söyledin mi?” sorusuna ise; “Yok söylemedim, hiç zaman olmadı. Şimdi öğrenmiştir.” dedi.