Magazin
23 Haz 2022 21:04 Son Güncelleme: 23 Haz 2022 21:15

'Yıllar sonra otobüse bindim, beni tanımasalar güzel olacaktı'

Oyunculuğu bırakıp şarkıcı olmaya karar veren Merve Boluğur, otobüste çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Boluğur'un paylaşımı, kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı.

En son ortaokulda otobüse bindiğini söyleyen ünlü oyuncu, eski günleri yâd etti.
Haberin Devamı

'NOSTALJİ OLDU'

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Merve Boluğur annesi ile birlikte otobüse bindi. Hacıosman'a giden oyuncu deneyimini takipçileri ile paylaştı.

"Otobüsteyim. Biraz kalabalık bugün. Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında. Annem de yanımda. Keyif yapıyoruz. Teyzeler iniyorlar. 30 M'deyiz bugün. En son ortaokulda binmiştim. Şuan bana nostalji oldu. 'Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti?' haberlerini çok merak ediyorum. Otobüste pampalarımda kopuyoruz. Hacıosman'a geldik."

TOPLU TAŞIMADA ÜNLÜ VAR

300 beygir gücü ve şarj edilebilir hibrit teknolojisiyle DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 ile tanışın.DS Automobiles

 Magazin dünyasının ünlü isimleri de trafiğe takılmamak için zaman zaman toplu taşıma araçlarına binerek seyahat ediyor. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen o isimlerden bazıları...

 20 YIL SONRA OTOBÜSE BİNDİ

2002 Türkiye güzeli oyuncu Esra Sönmezer, toplu taşıma kullanan ünlülere dahil oldu. Sönmezer, halk otobüsüne binip çektiği fotoğrafı Instagram'da takipçileri ile paylaştı...           

20 yıl sonra ilk kez otobüse bindiğini söyleyen oyuncu "Şimdiye kadar ya kendi aracımı ya da set aracını kullandığım için halk otobüsüne gerek duymadım. Otobüsü taksiden daha çok seviyorum. Çünkü taksiye bir dünya para veriyorsunuz, hem hızlı kullanıyorlar hem de sizi dinlemiyorlar. Trafik saatlerinden bazı taksiler sizi almıyor. Kısa mesafe ise zaten direkt indiriyorlar." dedi. 

'KEYİFLE KULLANIYORUM'     

İş insanı Aslı Şen,  toplu taşıma aracı metroda çekilen yeni bir videosunu Instagram hesabına yükledi.  “Evimin konumu itibarıyla en çok kullandığım toplu taşıma aracı metro” açıklaması yapan Şen, o videonun altına şu notu düştü: “Metroya binmem olay olmuş. Valla şahsen çok keyifle kullanıyorum.”

ZAMANDAN KAZANDIK!

Hande Ataizi ile sevgilisi Dinç Aydoğdu, Ümraniye’de bir halk otobüsünde görüntülendi.Daha önce de metrobüste objektife takılan ve trafik sıkıntısı yaşamamak için sık sık toplu taşımayı kullandığını söyleyen Ataizi, diğer yolcuların meraklı bakışlarına aldırmadı.