Magazin
24 Ağu 2017 18:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

Yılın skandalında 'pes dedirten' olay! Evi terk etmedi, hatta...

Sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu önceki gün kesinleşti.

Yaşanan gelişmeler sonrasında ikilinin ensest ilişkisinin uzun yıllardır devam ettiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Ünlü sunucu skandalı reddedip birlikte görüntülendiği kadının başka bir kadın olduğunu ileri sürse de aldatılan eş Selçuk Kabadayı‘nın eşine boşanma davası açması ve avukatının, “Burcu Başoğlu Kabadayı, Murat Bey’in öz yeğenidir” açıklaması, skandalı tüm boyutlarıyla ortalığa saçmıştı. Öz ağabeyinin kızıyla ilişkisi ortaya çıkınca sessizliğe gömülen ünlü sunucu, kendisini Gündoğan’da bulunan evine kapattı.



Evinin yeri birçok kişi tarafından öğrenilen Murat Başoğlu, bir saniye olsun dışarı adım atmıyor.



ALDATILAN EŞ HANDE BERMEK’İN MORALİ ÇOK BOZUK

İş insanı Ayhan Bermek’in kızı Hande Bermek ile evli olan sunucu Murat Başoğlu’nun tepkiler nedeniyle yurt dışına gideceği öğrenildi.



Aldatılan eş durumuna düşen Hande Bermek de yaşadığı büyük şok üzerine kendisini eve kapattı. Denize sıfır villası olan Bermek, uzun bir aradan sonra bugün evinin bahçesinde görüntülendi.



Bir kadın arkadaşıyla sohbet eden Bermek’in bir ara gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yanında bulunan arkadaşının sakinleştirmesiyle biraz durgunlaşan Bermek, bu kez de gelen bir telefona sinirlendi ve “Allah kahretsin” diye haykırdı.

Tüm bu yaşanılanların ardından ‘pes doğrusu’ dedirten olay ise 14 yaşında bir oğulları bulunan çiftin hala aynı evde yaşıyor olması.



Öte yandan Başoğlu, kayıtlı olduğu oyunculuk ajansından da kovuldu ve adı ajansın internet sitesinden çıkarıldı.