Radar Hattı
18 Şub 2010 16:27 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:05

YILIN MEDYATİK AŞKINDA SON DURUM! DOĞAN İPEK AİLESİNE KIZLARINI VERECEK Mİ? KIZIMIZ OĞLUMUZA BOYNUZ MU TAKIYOR? SON DEDİKODULAR!

Bu aşk nikah masasında bitecek mi? İşler karışık.Kız tarafı işi yokuşa sürüyor, erkek tarafı saç baş yoluyor.Şimdi de erkek tarafı ihanet kuşkusu içinde.Doğan'ın kızlarına yeni talipler de çıktı.İşte uzatmalı büyük aşktan son havadisler...

En iyi aşk senaryoları halt etti! Alem böyle bir uzatmalı "aşk" görmedi! Böylesi bir "kavuşamama" filmi çekilmedi! Entrika ve ihtirasın kitabı yeniden yazıldı! Aşk ile nefret arasındaki "derin" bağ ilk kez bu kadar "faş" edildi!
Medyadaki nikah masasında bir türlü sonuçlanmayan büyük aşk hikayesinden söz ediyoruz. Yılan hikayesine dönen büyük nikahta sorun mu var? "Aileler" bu nikahı bir türlü niye kıyamıyor?
Dedikodu almış başını gitmiş durumda. Ortada ihanet, aldatma haberleri gırla ediyor!  Kızımız oğlumuza boynuz mu takıyor? Ortalık toz duman!!!
Malumunuz üzere, Star TV, Milliyet ve Vatan görücüye çıktı. Talipli İpek ailesi. Tutkuyla mutlu son hayalleri kuran erkek tarafı, kız tarafının taleplerinden, kaprislerinden bıktı usandı ama yine de aşkından vazgeçmedi. "Başlık parası" dediler, verildi! "Masraftan kaçınmak yok" dediler, kesenin ağzı açıldı! Ama kız tarafı bir türlü mutlu edilemedi!
Peki bu nikah kıyılır mı? Haberler fena. Erkek tarafı para pul bir tarafa, ihanet kuşkusundan nikahtan çekilebilir.
Ne kız tarafının ne erkek tarafının ağzını bıçak açmıyor. Ama dedikodulardan da geçilmiyor.
Kız tarafı "üçlü nikahı" yokuşa sürüyor. Star TV ile Vatan´ı verelim, Milliyet´i vermeyelim diyor.
Sonra tekrar fikir değiştiriyor, Star ile Milliyet´i verelim, Vatan´ı vermeyelim diye masaya oturuyor.  
Hatta şanına yakışan aşk olsun diye, 14 Şubat Sevgililer Günü´nde nikah masasında murada erdirelim deniyor ama nikah masasına kız tarafı gelmiyor!
Kız tarafında entrika çok! Erkek tarafında para olmadığı dedikodusunu yayıyorlar.  "Biz İpek ailesine kızımızı vermeyeceğiz zaten" diye rekabet yaratıyorlar!
Meğer başka talipliler de çıkmış. Kızların gönlü bir yabancıya meyyalmiş. O yabancı da kızlara gönül bağlamış!
Bu arada bir dedikodu da, erkek tarafının sinirleri iyice gerilmiş, artık aşkı nefret ve intikam duygularına yönelmiş. Onlar da şu nikahı bir kıyalım, ortalığı hallaç pamuğu gibi atacağız diyorlarmış. Önlerine geleni kapının önüne koyacaklarmış!
Taş olsa çatlatacak derecedeki sıkıntılar her şeye rağmen erkek tarafını nikah masasından kaldırmamış. Son dedikoduya göre oğlumuz artık çileden çıkmış, kızı da ikna ederse kaçırıp yıldırım nikahı kıyacakmış.
Ha bu arada kız tarafı öyle bir evlilik sözleşmesi yapmış ki, nikahın uzamasının da sebebi oymuş. Kız tarafı erkek tarafının önüne bir liste koymuş. "8 Şubat´a kadar bu şartları yerine getir. Şu kadar da para ver. Böyle yaparsan kızları başka görücüye çıkarmayacağız" demiş. Erkek tarafı da tamam demiş ama 8 Şubat´ta kız tarafının istediği parayı vermemiş. Bunun üstüne kız tarafı rest çekmiş, "sana kız yok" demiş. Erkek tarafı zar zor ikna etmiş yine.
Ama artık yolun da sonuna gelinmiş. Bu arada bir talip daha çıkmış. Adı sanı hiç duyulmayan CHP´li işadamı, bir müzik kanalının da ortağıymış.
Ama ne kadar ciddiymiş, kızımızın aklını çelebilirmiymiş bilen yok.
Ama dedikodular bir yana kızımızın gözü hep İpek tarafındaymış. Nikah masasına oturacaksa da İpek'le oturmak istiyormuş. Artık evde kalmak istemiyor, herşey para değil aşk lazım diyormuş!
Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Dallas, Casablanca falan hak getire anlayacağınız. Böyle bir aşk filmi ne yazıldı, ne yaşandı, ne de çekildi!
Ama herşeye rağmen bize ne demek düşer: Onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine!


A.F.E