Gündem
08 Nis 2013 19:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

YILIN İNTERNET SİTESİ, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NDAN

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Kampları Web Sitesi, 11. Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonunda “Kamu Kurumu” kategorisinde verilen halk oyları ile “Halkın Favorisi” seçildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulan Gençlik Kampları hakkında bilgi veren web sitesi “www.genclikkamplari.gov.tr”, 11. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde, halkın oyları ile belirlenen ‘Kamu Kurumu’ kategorisinde ödüle layık görüldü.    

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek, 2002 yılı itibariyle gerçekleştiriliyor ve 38 kategoride en iyi web siteleri belirlenerek ödüllendiriliyor.  Altın Örümcek Web Ödülleri Organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri, her sene Türkiye’de gerçekleştirilen en başarılı projeleri aday olarak belirliyor. Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu halk oylamasında, organizasyonunun heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşarak, konuya merak uyandırmayı ve aktif olarak katılımı sağlıyor. Jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, kategoriler bazında sıralamada en yüksek puanı alan web siteleri aynı zamanda halkoyuna sunuluyor. Bu sıralamada yerini alan Gençlik Kampları Web Sitesi, jüri değerlendirmelerinin ardından halkın oyları ile birinci seçildi.