Magazin
21 Tem 2011 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

YILIN İLK FRİKİĞİ GÜLŞEN'DEN! AÇILAN GÖĞSÜNE MAKYAJCISI SİPER OLDU!

Sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile tatil yapıp, gün boyu güneşlenen güzel şarkıcı, makyörüyle şakalaşırken yılın göğüs frikiğine de imza attı.

Sevgilisi Ozan Çolakoğlu ve ekibiyle Bodrum’da tatil yapıp, gün boyu güneşlenen güzel şarkıcı, havuz başında makyörüyle şakalaşırken yılın göğüs frikiğine de imza attı.
Gülşen, denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Pazartesi gecesi Bodrum’un ünlü gece kulübü Catamaran’da sahne alan güzel sanatçı, bir gün sonra aranjör sevgilisi Ozan Çolakoğlu ve ekibiyle havuz keyfi yaptı.

Havuz başında makyörüyle şakalaşan Gülşen, objektiflere ilginç görüntüler verdi. Gülşen’in rahat tavırları, deyim yerindeyse görenleri şaşkına çevirdi.

AÇILAN GÖĞSÜNE MAKYAJCISI SİPER OLDU
Gümbet’te bulunan Grand Newport Otel’de sere serpe güneşlendiği sırada bol bol frikik veren Gülşen, bir ara bikinisinin üzerini çıkardı. Aranjör Ozan Çolakoğlu ise sanatçının sırtına güneş yağı sürüp, göbeğini gıdıkladı.

Makyörüyle birbirlerini havuza atmaya çalıştıkları sırada bikinisi açılan Gülşen’in göğsünü kamufle etmek de yine makyajcısına kaldı.

 HT MAGAZİN