Reklam PR
23 Ara 2021 14:28 Son Güncelleme: 23 Ara 2021 14:32

Yılın en uzun gecesine Mahmood Coffee damga vurdu!

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta sosyal medyada bir kampanya başlatan Mahmood Coffee, gerçekleştirdiği çok sayıda etkileşimle gündeme damgasını vurdu.

Türkiye’nin en lezzetli kahve markaları arasında yer alan Mahmood Coffee "Bilimsel olarak 21 Aralık en uzun gece olabilir, ancak bizce herkesin hayatında kendisine uzuun upuzun gelen bir gecesi vardır" diyerek etkili bir sosyal medya çalışması gerçekleştirdi.

Mahmood Coffee, önceki yıllarda yakaladığı 21 Aralık kampanyalarında olduğu gibi bu sene de başta Twitter olmak üzere Instagram, Facebook ve Tiktok'ta hayata geçirdiği real time kampanya ile gündeme oturdu.

Bu kampanyada sosyal medya kullanıcıları, kendi hayatlarında deneyimledikleri ‘onlara göre en uzun gecelerini’ #21AralıkEnUzunGeceDeğildir etiketi ile paylaştılar.

Organik olarak 1 milyon görüntülenme alan kampanyaya, kimi gözleri yaşartacak kadar duygusal, kimi ise kahkahayla gülecek kadar komik birbirinden farklı ve yaratıcı yorumlar geldi. Ayrıca, 30'u aşkın Twitter fenomeninin de esprili yanıtlarla katılım sağlaması ile toplam görüntülenme 2 milyonu, etkileşim ise 25.000'i aştı.

Kampanyada Mahmood Coffee, takipçileri ile bütün gece başta Twitter olmak üzere 4 farklı sosyal medya mecrasında etkileşim yaratmayı başardı. Bunun yanında Mahmood Coffee, kampanyaya katılanlardan gelen yorumlara kimi zaman eğlenceli gifler, kimi zaman da anlık özel olarak hazırlanan görseller ile yanıt vererek bu yıl da ‘21 Aralık En Uzun Geceyi’ en iyi sahiplenen marka oldu.

ETİKETLER
#Mahmood Coffee