Gündem
16 Nis 2013 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

YILIN EN İDDİALI FİLMİ "THE WOLF PACK" TÜRKİYE'NİN YENİ YILDIZLARINI ARIYOR!

18 Ekim 2013'te tüm dünyada vizyona girecek ve çekimleri Beyrut, Moskova,Londra ve İstanbul'da gerçekleşecek “THE WOLF PACK” filmi için Türkiye'den yardımcı oyuncu ekibi aranıyor!

Teknik ekip ve başrol oyuncuları henüz açıklanmayan, oldukça büyük bütçeli ve sansasyonel olacağı haberleri 1 yıldır konuşulan "THE WOLF PACK" filminin çekimleri başlıyor. İstanbul'a olan hayranlığını her ortamda açıklamaktan çekinmeyen film yapımcısı Robin Alexander, önemli bir bölümü Türkiye'de çekilecek filmde figüranlar da dahil olmak üzere, yardımcı oyuncu seçmeleri gerçekleştireceğini 10 Mart 2013 tarihinde Rusya'da yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.

 İstanbul - Karaköy'de gerçekleşecek olan bu önemli çekimler için ilk hedef yardımcı oyuncular seçmek. 15 Mayıs 2013 tarihinde başlayacak seçmelere katılmak isteyen adaylar www.thewolfpackmovie.com [1] adresindeki ilgili bölüme e-mail adresi bırakabilirler.

 İstanbul çekimlerinde gerçek kurtların kullanılacağı haberleri ile dünya basınında şimdiden yankı uyandıran "THE WOLF PACK" filmi, son teknoloji ekipmanları ve görsel efektleriyle bu senenin en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.