Magazin
29 Ara 2012 10:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:34

YILDIZ TİLBE, SEMRA ÖZAL'IN KARŞISINDA SOYUNDU!

Yıldız Tilbe önceki gün çıktığı gece gezmesinde alkol duvarını aşınca yine olay çıkardı

İddialara göre, Semra Özal’ın Zorba Taverna’daki davetinde alkolün dozunu kaçırıp gömleğini çıkartan Tilbe gecenin sonunda gittiği bir işkembecide de soyunmaya kalkınca mekandan kovuldu. Daha önce çıktığı gece gezmesinde alkolün dozunu kaçırıp gazetecilere küfürler savuran Tilbe bu kez kelimenin tam anlamıyla küfelik oldu. Uzun zamandır gecelerde gözükmeyen şarkıcı, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Zorba Taverna’daki gecesine katıldı.

MASANIN ÖNÜNDE GÖBEK ATTI
Ardı ardına içtiği kadehlerden sonra kendisini piste atıp şarkılar söylemeye başlayan Tilbe bir ara Özal’ın masasının önünde göbek attıktan sonra bluzunu çıkardı. Aldığı alkolün dozunu kaçıran şarkıcı bu hareketiyle hem Özal’ı hem de diğer misafirleri utandırırken, geceyi üzerindeki sutyeniyle tamamladı. Bir türlü sakinleştirilemeyen Tilbe ardından ayılmak için yanındaki arkadaşlarıyla birlikte Etiler’deki bir işkembecide soluğu aldı. Tilbe, işkembecide arkadaşının üzerine örttüğü ceketi çıkartıp masada iç çamaşırıyla oturmak isteyince kavgaya tutuştuğu görevliler tarafından mekandan uzaklaştırıldı.

SARHOŞLUK B.KTAN BİR ŞEY
Şarkıcının bu halini görenler ise “Şişede durduğu gibi durmuyor’ demekten kendilerini alamadı. Şarkıcının yaşadığı olaylı gece sonrası ise twitter hesabına “Beden sarhoşluğu iğrenç bir şey her anlamda. Ruh sarhoşluğunun tadı tartışılmaz güzel. Sarhoşluk sınır ihlali gibi bir şey. Birden herkes akraba her şey doğal oluveriyor anormallikler. Sarhoşluk b.ktan bir şey” diye yazması dikkat çekti.
 
Sözcü