Spor
08 Eki 2023 20:36 Son Güncelleme: 08 Eki 2023 20:39

Yıldız isim Galatasaray'ı şaşkına uğrattı! 'Gideceğim' diye tutturdu

Galatasaray'ın yeni sözleşme görüşmeleri için masaya oturacağı Victor Nelsson tavrıyla sarı-kırmızılı kulübü şoke etti. Davinson Sanchez'in transferinin ardından yedek kulübesinde oturan Victor Nelsson'un takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Galatasaray savunmasının en önemli isimlerinden birisi olan ve geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan Victor Nelsson devre arasında takımdan ayrılma kararı aldı.

Davinson Sanchez transferinin ardından yedek kulübesinde oturan ve forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Victor Nelsson, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamaktan vazgeçerek menajerine takım bulmasını istedi.

Yaz transfer döneminde Sevilla ve Tottenham başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde olan Victor Nelsson'un bu tavrı karşısında Galatasaray yönetimi oyuncuyu elden çıkarmaktan başka çare bulamadı.

Danimarklı savunmacı için 30 milyon Euro bonservis bedeli bekleyen Galatasaray gelecek teklifleri değerlendirecek. 2021 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Victor Nelsson bu sezon 13 maçta süre aldı ve sahada 913 dakika kaldı.