Spor
09 Kas 2023 00:53 Son Güncelleme: 09 Kas 2023 00:55

Yıldız isim Fenerbahçe'den ayrılmaya karar verdi

Fenerbahçe'de bu sezon eleştirilen isimlerden birisi olan Michy Batshuayi yönetimle görüşüp takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Fenerbahçe yönetimi Michy Batshuayi'nin ayrılığına onay verdi.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de az şans bulup Avrupa arenasındaki maçlarda boy gösteren Michy Batshuayi daha fazla forma giymek istediği bir takıma transfer olmak istediğini yönetime iletti.

Sezon başında da birçok takımın transfer listesinde olan ancak İsmail Kartal'ın özel isteğiyle takımda kalan Michy Batshuayi, Fenerbahçe kariyerini kafasında resmen noktaladı. Yönetim ile konuşarak kariyerine daha fazla forma şansı bulabildiği bir takımda devam etmek istediğini söyleyen Michy Batshuayi'nin bu isteğini onaylayan Fenerbahçe, Belçikalı golcüyü devre arasında elinden çıkaracak.

Yaz transfer döneminin başında Fransız ekiplerinin transfer listesinde bulunan Michy Batshuayi için Fenerbahçe 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

ZIMBRU MAÇINDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Zimbru maçının bitiş düdüğüyle tüm oyuncular tribünleri selamlarken, Michy Batshuayi direkt olarak soyunma odasının yolunu tutmuştu. Michy Batshuayi bu maçın ardından menajerine kendisine Avrupa'dan takım bulmasını da talep ettiği iddia edilmişti.

Michy Batshuayi Fenerbahçe formasıyla 45 maçta 24 gol ve 5 asist üretti.