Gündem
24 Eyl 2019 13:56 Son Güncelleme: 24 Eyl 2019 15:47

Yıldırım Demirören Beşiktaş başkanı mı oluyor?

Yıldırım Demirören’den Beşiktaş başkanlığına adaylık hakkında ilk açıklama.

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman, istifa ettiğini açıkladı. Fikret Orman yaptığı açıklamada “Benim mevcudiyetimin Beşiktaş’ta zarar verdiğini görüyorum. Beşiktaş’ta kan değişikliğine ihtiyaç var” demesinin ardından gözler eski başkan Yıldırım Demirören’e çevrildi. Hakkında Beşiktaş başkanlığına yeniden aday olacağı şeklinde iddialar çıkan Yıldırım Demirören, iddiaları yalanladı.

Yıldırım Demirören’in aday olup olmayacağı konusunda TRT Spor canlı yayınına bağlanan yorumcu Fatih Doğan, Demirören ile başkanlık adaylığı hakkında konuştuğunu belirterek şunları söyledi:

“Yıldırım Demirören’i telefonda aradım ve adaylık iddialarını sordum. Kendisi, ‘Ben o işleri geride bıraktım. Beşiktaş defterini kapattım. Başkan adaylığı kesinlikle gündemimde yok’ dedi.

Yıldırım Demirören, daha önce de kendisine Beşiktaş başkanlığı ile ilgili sorulan bir soruya “Hayır. Benim ne böyle bir isteğim, ne böyle bir çalışmam, ne de böyle bir planım var. Çok fazla işim gücüm var. Fikret Orman devam etmeli ve görev süresini bitirmeli” cevabını vermişti.