Gündem
14 Kas 2012 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

YILDIRIM AYKUT KOCAMAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ! İSTİFAYA KİM ENGEL OLDU?

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın Kocaman kararı kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Antalyaspor yenilgisinden sonra Aykut Kocaman'ın istifasını istemiş.

YILDIRIM KARDEŞLER BİRBİRİNE GİRDİ
Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün haberine göre; 3-1 kaybedilen MP Antalyaspor maçı sonrası Aykut Kocaman'ın istifasını isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile buna karşı çıkan Asbaşkan Ali Yıldırım ters düştüler."Ben görevde olduğum sürece Aykut Kocaman takımın başında olacak" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3-1 kaybedilen MP Antalyaspor maçı sonrası Kocaman'ın istifasını istediği ve Ali Yıldırım'ın buna karşı çıktığı için kavga ettikleri iddia edildi.

KOCAMAN: İSTİFA ETMİYORUM
Yaşandığı iddia edilen ve Radyospor'a ulaşan bilgilere göre Fenerbahçe'de deprem etkisi yaratan olay şöyle gelişti;

Fenerbahçe'nin 3-1 kaybettiği ve taraftarın Aykut Kocaman'ı istifaya davet ettiği maça çok sinirlenen Aziz Yıldırım, karşılaşmadan sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın istifasını istedi.

ALİ YILDIRIM'DAN BAŞKANA ATAR
Bu istek üzerine Aykut Kocaman, "Ben Kasımpaşa maçında istifa ettim ama kabul etmediniz" diyerek Yıldırım'ın bu talebini geri çevirdi. Kulüp başkanının bu talebine karşı çıkan Ali Yıldırım, Aziz Yıldırım ile tartışarak ters düştü.

Ali Yıldırım'ın, "Böyle bir dönemde Aykut Kocaman'ın istifasını istemen doğru değil" diyerek Aziz Yıldırım'a karşı çıktığı ve o maçtan sonra ikilinin arasında soğuk rüzgarlar estiği ifade edildi.