Medya
14 Nis 2014 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:05

Yıldıray Oğur'dan çarpıcı iddia! Karşı Gazetesi neden kapandı?

Kapanan Karşı gazetesinin 17 Aralık'la başlayan sürecin bir parçası olarak çıkartıldığını ima eden Yıldıray Oğur çarpıcı iddialarda bulundu...

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Yıldıray Oğur, Karşı'nın 17 Aralık'la başlayan sürecin bir parçası olarak çıkartıldığını internet adresinin domain'inin bile 26 Aralık'ta yani 25 Aralık opoerasyonu boşa çıktıktan sonra satın alındığını iddia etti.

İşte Oğur'un yazısındaki ilgili bölüm:

TWITTER HESAPLARI DAHA ETKİLİ OLDU KARŞI'YA GEREK KALMADI!

Karşı Gazetesi kapandı. 100’e yakın gazeteci arkadaşımız işsiz kaldı. Gazetenin hikâyesi ilginç. Gazetenin karsigazetesi.com adlı internet sitesinin domain hesabı 26 Aralık’ta alınmış. Yani 25 Aralık operasyonunun boşa çıkmasından hemen sonra. 9 Şubat’ta çıkan gazete, kapanmasına kadar 17-25 Aralık operasyonlarını yapan ama görevden alınan polis ve savcıların ellerinde kalan malzemeden çıkardı manşetlerini. Gündem ne olursa olsun aynı Emniyet muhabirinin tape manşetleri yer aldı en tepede. Sonra aynı işi bedava Twitter hesapları, hem de daha etkili olarak görmeye başlayınca, gazetenin manşetleri konuşulmaz oldu. Sonra gazetede ekonomik sorunlar çıktı. Seçimler bitti, AKP kesin bir zafer elde etti. Ve Karşı Gazetesi kapandı.