Televizyon
29 Ara 2022 13:28 Son Güncelleme: 29 Ara 2022 14:02

Yılbaşı ekranında reyting savaşı… 50 kişilik dev kadro

Yazar - müzisyen Sina Koloğlu, yılbaşında reyting savaşının O Ses Türkiye, Şarkılar Bizi Söyler ve İbo Show arasında geçeceğini belirtti.

Koloğlu Twitter hesabından yaptığı değerlendirmelerde, "Yılbaşı ekranında reyting savaşı yine üç program içinde olacak. O Ses Türkiye, Şarkılar Bizi Söyler ve İbo Show.  Eğlence dünyasının yaklaşık 50 ismi, bu programları ilk sıraya taşımak için hünerlerini sergileyecekler. Şöyle bir bakalım durumlara... O Ses Türkiye'de Edis sürprizi. Geçtiğimiz yılın birincisi 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' bu yılda en büyük aday. Ebru Gündeş Murat Boz Yıldız Tilbe #SedaSayan jüri üyeleri. Son dakika sürprizi koltukta Edis de oturacak. Bana gelen bilgi 'acayip sürpriz bir şovu' olacak." ifadesini kullandı. 

Koloğlu şunları kaydetti:

Talat Bulut, Kerem Alışık,  Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen,  Cemre Baysel, Selin Şekerci Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin, Aslıhan Malbora yarışacak isimler. Sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile  Danla Biliç de şarkı söyleyecek. Yetmedi Eser ve Berfu Yenenler, 'Çift Terapisi' adlı gösterilerini sahneleyecek.

Zoru başardılar

'Şarkılar Bizi Söyler'; dizi rekabetine eğlence programı sıkıştırabilmek zor iş. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gerçekten çok uyumlu bir ekip oldu.

Yılbaşı kadrosu şöyle;  Uğur Aslan, Nükhet Duru, Ümit Besen, Berkay, Fatih Ürek, Koray Avcı, Arif Susam Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Berdan Mardini, Tanyeli, Gencer Savaş Bandosu, OnlarACapella.

Serdar Ortaç izlenir

Bizim ev ahalisi, yılbaşı gecesi mutlaka bir Serdar Ortaç resitali bekler. Kimde varsa o tarafa uğrar. Bu yıl kimde olacak? Ekran klasiği olan 'İbo Show'da yer alacak. 'İbo Show Yılbaşı Özel' kadrosu ise şöyle; Gülben Ergen, İremDerici, Serdar Ortaç, MahmutTuncer, Latif Doğan, Şafak Sezer. 'Standart İbo Show kadrosu.' İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan ve geçen yıl kıyafeti ile dikkatleri çeken (!) Oryantal Didem.

Sürpriz yapabilir

'Sabun köpüğü siyasi hicivleri' ile dikkat çeken  Güldür Güldür Show da iddialı bir ekip kurmuş;  Sagopa Kajmer Ramiz, Levent Yüksel, Aleyna Tilki, Devrim Özkan, SadettinTeksoy İsmail Tunçbilek-Aytaç Doğan...