Gündem
12 Mayıs 2014 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:10

Yılanların Öcü dizi oluyor! (Medyaradar /Özel)

Sinemaya uyarlanan ve Kadir İnanır, Fatma Girik, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer ve Erdal Özyağcılar’ın rol aldığı Yılanların Öcü, dizi oluyor.

Türk edebiyatının en önemli eserlerinden Yılanların Öcü, yeni sezonda Show TV’de dizi oluyor... Fakir Baykurt’un aynı adlı eserinden sinemaya iki kez uyarlanan Yılanların Öcü’nün yapımcılığını, rating rekorları kıran, ses getiren projelere imza atan KOLİBA  Film/Ata Türkoğlu üstleniyor..

Koliba Film’de yeni dizinin hazırlıkları başladı. Show TV’nin yeni dönemdeki bomba projelerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılan Yılanların Öcü, 1962 yılında ilk kez Metin Erksan yönetmenliğinde sinemaya uyarlanmış filmde, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü de kazanan Fikret Hakan, Aliye Rona ve Erol Taş oynamıştı.

Yılanların Öcü, ikinci kez 1985 yılında Şerif Gören tarafından çekildi. Kadir İnanır, Fatma Girik, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer ve Erdal Özyağcılar’ın rol aldığı sinema filmi, aynen ilki gibi büyük gişe yapmış ve Türk sinemaseverlerin ilgi odağı olmuştu.

Bugün ise Yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın olduğu ve oyuncu kadrosu sürpriz isimlerle dolu olan, bir dizi projesi olarak Show TV ekranlarında karşımıza çıkacak.


 
Medyaradar /Özel