Polemik & Kulis
24 Ara 2011 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

YİĞİT OĞLUM DEBELENDİKÇE BATIYORSUN! BIKTIM SENDEN!

'Oğlum, debelendikçe batıyorsun' diyen Birand tartışmaya nokta koydu: 'Yiğit bıktım senden'

Mehmet Ali Birand’ın malum kişiyi hedef alan yazıları devam ediyor. Bugünkü köşesinde polemiğe devam eden Birand, "Yiğit (Bulut) oğlum, debelendikçe batıyorsun" dediği yazısında ’Yiğit bıktım senden’ diyerek tartışmaya nokta koyduğunu duyurdu.

"Ben de sana kapıldım, vaktimi senin gibi abuk sabuk adamlarla uğraşıp boşa harcamaya başladım. Okurlarımdan özür dilerim..." diyerek polemiği bitiren Birand, malum kişinin CNN Türk günlerine dair bomba detaylar da verdi.

İşte Birand’ın o yazısı:

YİĞİT BIKTIM SENDEN!
Yiğit (Bulut) oğlum, debelendikçe batıyorsun. Yine aynı teraneleri okumuşsun. Yalan yanlış şeyler yazıp, pislik atıyorsun. Ben ne diyeyim ki sana... Ne Aydın Doğan ne de Mehmet Ali Yalçındağ a bu kadar nefret duymanın nedenini anlayamıyorum. Bu iki kişi gruptan kovulmaman için sana kol kanat gelmişlerdi. Ancak tüm çabana rağmen seni CNN TÜRK ün başına getirmediler. Ama dikkat et. öyle yalanlar söylüyorsun ki.
bugünkü patronun Turgay Ciner bir gün "Bu adam yarın da beni arkamdan vurmaz mı?" diye düşünebilir.
Aydın Bey ile konuştum. Seni onca yıl yanında tutmuş olmaktan bin pişman. Zarfta para verme meselesine gelince olsa olsa sana zarfta "harçlık" vermişlerdir.
Yoksa Doğan Grubunda ücretler bankaya yatar ve bordro ile ödenir.
Aynca sen benim zaman aşımına uğrayan davalanmla uğraşacağına. CNN TÜRK ten nasıl haksız kazanç elde ettiğinle ilgili dosyana dikkat et. Zira o dosya hâlâ zaman aşımına uğramadı.
Benim TRT ile 17 yıl önceki davalarım ise artık çok bayatladı...
Saklayacak hiçbir şeyim de yoktur.
Zaten hiçbir zaman da saklamadım.
Mahkeme mahkemeliğini bilseydi ve zaman aşımına uğratmasaydı içi boş bir dava olduğu daha açık bir şekilde ortaya çıkacaktı.
Valla bıktım senden. Ben de sana kapıldım, vaktimi senin gibi abuk sabuk adamlarla uğraşıp boşa harcamaya başladım. Okurlarımdan özür dilerim...