Medya
29 Eki 2012 20:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:18

YİĞİT BULUT'TAN 29 EKİM YORUMU; BU TAPINAKÇILARIN TAHRİR DENEMESİ!

Star Gazetesi'nin acar yazarı Yiğit Bulut, günlerdir ülke gündemine damgasını vuran 29 Ekim Seferberlik Yürüyüşü'nün “şifresini” çözdü!

Bulut, bugünkü köşe yazısına “Ertuğrul’un ‘Tahrir meydanı’ deneniyor” başlığını atarak, olayların “Erdoğan’dan ne olursa olsun kurtulmalıyız” diyen “Tapınakçılar” tarafından tahrik edildiğini iddia etti. Bulut, Tapınakçılar'dan ne kastettiğini ise açıklamadı.

“Tapınakçılar”ın şefi: Ertuğrul Özkök!
Bulut, bir süre önce bir köşe yazısında “Türkiye’nin Tahrir’i neresi olacak?” diye soran Ertuğrul Özkök’ü de "tahriklerin odağı" olarak gösterdi. Bulut, Özkök’ün bu yazısıyla açık bir biçimde “Arap Baharı” türü bir isyan çağrısı yaptığını savunarak, kendisinin daha önce bu yazının da “şifrelerini çözdüğünü" ilan etti.

Bugün yaşananları önceden gördüğünü savunan Yiğit Bulut, “Sevgili dostlar, bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arkasına saklanan güçler, yandaşları ve tahrik ettikleri temiz insanlarımız, ‘Tahrir denemesi’ için sokaktalar…” diye yazdı.

Bulut’tan bayram mesajı: “Ümmetin geleceği için savaşanlara destek olun”

Yiğit Bulut, Tapınakçıların “isyan provası” başlatmak için yaptığı tahriklere kandığını savunduğu halka yönelik bir de “bayram mesajı” vererek, “Türk-İslam Devletinin” temellerinin atıldığı “önemli tarihlerden biri olan” 29 Ekim’in, Tapınakçıların “Tahrir denemesine” dönüştüğünü savundu. Bulut, yazısının sonunda ise halkı “bu milletin, bu ümmetin geleceği için savaşanlara destek olmaya” çağırdı.