Gündem
04 Eyl 2010 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

YİĞİT BULUT GÖRMESİN! METİN UCA ÖYLE SÖZLERLE HÜKÜMETE YÜKLENDİ Kİ...(VİDEO)

Metin Uca canlı yayında hayır gerekçelerini sıralarken öyle cümleler kurdu ki Oylum Talu'nun gözleri büyüdü...

Habertürk ekranlarında yayınlanan ve güzel sunucu Oylum Talu'nun hazırladığı Burası Haftasonu programının konuğu Metin Uca'ydı.

REFERANDUM TAHMİNİ
Referandumda hayır diyeceğini açıklayan Metin Uca, gerekçelerini sıralayınca Oylum Talu şaştı kaldı. Referandumda yüzde 56.5 oranında hayır çıkacağını ileri süren Uca, Taksim'deki referandum mitinginde Atatürk'ün başına Evet yazılı şapka takanlara şert çıktı ve 'Siz bu cürreti nereden buluyorsunuz' dedi.

ERDOĞAN'I HİTLER'E BENZETTİ
Başbakan Erdoğan'ı Hitler'e benzeten Uca, Başbakan Erdoğan'ın taraf olmayan bertaraf olur sözlerini 'Bu ne terbiyesizce bir yaklaşım' diye eleştirdi.

Ak Parti'nin İstanbul'daki 'Evet' afişlerine harcadığı parayı merak ettiğini kaydeden Uca öyle sözlerle hükümete yüklendi ki..

YİĞİT BULUT GÖRMESİN
Uca, canlı yayında hükümete yönelik öyle sözler söyledi ki Oylum Talu'nun gözleri büyüdü. Habertürk TV'de Başbakan Erdoğan ile iki defa canlı yayın programı yapan Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Erdoğan'a çanak sorular sormakla itham edilmiş ve 'yandaş medyaya o da katıldı' yorumlarına neden olmuştu. Metin Uca'nın Oylum Talu'nun programında hükümete yönelik sert sözler söylemesine Yiğit Bulut'un nasıl tepki vereceği merak ediliyor.

İşte Uca'nın canlı yayındaki o sözleri