Polemik & Kulis
26 Oca 2012 15:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:16

YİĞİT BULUT EL CEZİRE TÜRK'ÜN BAŞINA MI GEÇİYOR? GÜRKAN ZENGİN GÖNDERİLDİ Mİ? GERÇEĞİ MEDYARADAR AÇIKLIYOR!

Yayına girmesi yılan hikayesine dönen El Cezire Türk'ün başına Yiğit Bulut'un getirilip getirilmeyeceği yolundaki haberlere Medyaradar son noktayı koyuyor.

El Cezire Türk’ün Türkiye’deki yayını adeta arapsaçına dönmüş durumda...

Önce Albayraklar Grubu ile isim hakkı konusunda mahkemelik olan El Cezire Türk daha sonra TMSF’nin satışa çıkardığı Cine5’i satın alarak yayın konusunda rahatlamıştı.

Ancak geçtiğimiz günlerde bu kez Türk ortak Vural Ak’ın hisselerini satarak ortaklıktan çekilme kararı ile bir kez daha sarsılmıştı.

Bütün bu gelişmelerin yanısıra önceki gün bazı internet sitelerine bir haber düştü. İddiaya göre bir süre önce Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden gönderilen Yiğit Bulut El Cezire Türk’ün başına getiriliyordu. Bu koltukta oturan Gürkan Zengin ile yollar ayrılıyordu.

Peki  iddialar doğru mu?

Medyaradar’ın El Cezire Türk yönetimine ulaşarak edindiği bilgilere göre böyle bir transfer ve görevden ayrılma kesinlikle sözkonusu değil...

Ve El Cezire Türk Genel Yayın Yönetmeni Gürkan Zengin tüm bu iddiaları yalanlarcasına harıl harıl transfer çalışmalarına da devam ediyor...

Zengin’in son transferi de bomba bir isim...

TRT Türk Kudüs temsilcisi Fatih Er, görüşmeler sonucunda Gürkan Zengin ile el sıkışarak anlaştı ve kanalın kadrosuna katıldı...

Ve Medyaradar’a gelen bilgilere göre Gürkan Zengin yönetimindeki komite adaylarla konuşmayı ve uygun adayları El Cezire Türk kadrosuna katmayı sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde de beğenilen bir habercinin daha kadroya katılacağı öğrenildi.

Gerçekleri öğrenmek için siz Medyaradar’dan ayrılmayın...

MEDYARADAR/ÖZEL