Gündem
17 Mayıs 2012 09:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

YİĞİT BULUT CANLI YAYINDA MEHMET ALİ BİRAND'A MEYDAN OKUDU!

Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Mehmet Ali Birand ve internet medyasını topa tuttu..

Ülke TV’de Turgay Güler’in sunduğu Sıradışı programına konuk olan Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Mehmet Ali Birand ile internet medyasına çattı..

Mehmet Ali Birand’ın daha önce gönderdiği ’Habertürk’ten kovulmasına aman ne üzüldüm, ne üzüldüm ’ şeklindeki alaycı mesajına sinirlenen Yiğit Bulut ’ Kim ki sisteme biat etmiyor Türkiye’de bir itibarsızlaştırma kampanyası ona karşı yürütülüyor. Ben onun dikkate alınmaya değmeyecek kadar küçük bir örneğiyim. Bir gariban Yiğit Bulut. Bu ülkenin Başbakanına yapıldı bu itibarsızlaştırma. İçeri tıkıldı, arkasında yayınlar yapıldı. Böyle bir mekanizma var. Benim söylediklerime eleştirisi varsa birinin varsa babayiğit buyursun gelsin canlı yayında tartışalım. Türkiye’de çok kaliteli bir internet medyası var ama bir o kadar da anaların doğurmak istemeyeceği kadar da kalitesizde var. Ve maalesef bunların Ergenekon’un organik uzantısı.

İSİM VERMEDEN BİRAND’A MESAJ
Habertürk’ten kovulduğu için kendisini eleştiren medya mensuplarına mesaj gönderen Yiğit Bulut ’Ben oturduğum yerde biat etmeyi kabul etseydim onların hepsinin patronuydum şimdi zaten. ’ diyerek sözlerini tamamladı.

İŞTE O ANLAR :