Medya
01 Şub 2011 13:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

YİĞİT BULUT AYDIN DOĞAN VE MEHMET NAZİF GÜNAL'DAN KİMİN KELLESİNİ İSTEDİ?

Habertürk Tv'nin genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut, Aydın Doğan ve Mehmet Nazif Günal'dan kimin kellesini istedi?

Habertürk Tv’nin genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut, Aydın Doğan ve Mehmet Nazif Günal’dan Posta yazarı Candaş Tolga Işık’ın kellesini istedi..

Bulut, "Türkiye’de tatlı da para var" başlıklı yazısında Doğan ve Günal’a seslendi..

İşte o yazı:

Aydın Doğan ve Mehmet Nazif Günal’a soruyorum: Siz de aynı fikirde misiniz?

VE devam ediyorum; bu adam hakkında gereğini yapmaz ve “bir coğrafyanın insanlarının” ensest kavramı ile özdeşleştirilmesine izin verirseniz, siz ikiniz de bu suça ortaksınız ve “bunu tasdik ediyorsunuz” demektir! Sevgili dostlar, yazı KORKUNÇ! Adamın biri çıkıyor ve kendini o insanların çok üstünde görerek, Türkiye coğrafyasının “insanlarını-bizim insanlarımızı” ensest ile özdeşleştiriyor. Söylediğinin hiçbir gerekçesi, en küçük bir “kabul edilebilir” mantık kırıntısı yok! Eldeki tek veri bu adamın canının böyle istemesi... Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımıza “ensest” kavramını yakıştıran bu arkadaş kim inanın bilmiyorum. Belli ki “bilinmek” istiyor ve böyle çıkıyor ortaya! O “çıktı”, bizler de öğrendik, böyle bir yazar-TV programcısı varmış! ÇIKMAZ OLAYDI!

Bu noktada bu arkadaşa gazetesinde yazı yazdıran aslında kendi de bu arkadaşın “ensest” vurgusu yaptığı bölgeden Doğu Anadolu bölgesinden Gümüşhane’ye gelme olan Aydın Doğan’a ve en yakın-bana göre en değerli çalışma arkadaşı Abiş Hopikoğlu o bölgeden olan Nazif Günal’a soruyorum: Bu ahlaksızlığa, bu aşağılamaya, bu suçlamaya, bu bölgeye göre insanı küçük görmeye “sessiz” kalarak onay mı veriyorsunuz! Soruyorum: TASDİK mi ediyorsunuz!

Yiğit Bulut’un yazısının tamamını okumak için tıklayın