Yetkin Dikinciler'den muhabire: "Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum!"

Bir kafede oturup kahve içen oyuncu Yetkin Dikinciler, bu durumun yasak olduğunu söyleyen ve maske sorusu yönelten muhabire sert çıktı

Yetkin Dikinciler'den muhabire: "Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum!" - Sayfa 1

Bir kafede oturup kahve içen oyuncu Yetkin Dikinciler, bu durumun yasak olduğunu söyleyen ve maske sorusu yönelten muhabire sert çıktı: Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum! Maske takmak da kural değil, ben soğuk diye takıyorum.

17
Yetkin Dikinciler'den muhabire: "Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum!" - Sayfa 2

Yetkin Dikinciler, TV100 muhabirinin "Yine hiçbir kurala uymadınız. Yetkin Bey! Masada oturuyordunuz, bizi görünce kaçtınız" sözleri üzerine adeta çileden çıktı.

27
Yetkin Dikinciler'den muhabire: "Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum!" - Sayfa 3

Ünlü oyuncu, "Canımın içi take away (paket servisi) görmüyor musun? Böyle seviyesizleştirmeyin olayı. Evime 100 metre mesafedeyim. Her gün gelip kahvemi alıyorum. Kahve olana kadar da oturuyorum" cevabını verdi.

37
Yetkin Dikinciler'den muhabire: "Sus dinle, sana insan muamelesi yapıyorum!" - Sayfa 4

"TARTIŞMA BENİMLE!"

Dikinciler, "O zaman bizi görünce neden kaçtınız? sorusunun ardından corona virüs tedbirleri kapsamında devam eden 'sosyal mesafe' kuralını hiçe sayıp muhabirin kafasına dokundu.

"Sus, beni dinle! Ben senden neden kaçayım gülüm? Sen şimdi tartışma benimle. 'Kurallara uymadınız' cümlesini söylerken hangi kurallardan bahsettiğini biliyor musun?" dedi. 

47