Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesinden cesur paylaşım

Canlı yayında verdiği frikikle olay olan İngiliz televizyon yıldızı ve Got Talent yarışmasının jüri üyesi Amanda Holden, evinin bahçesinde spor yaparken giydiği tayt ile çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Takipçileri heyecanlandıran Holden'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesinden cesur paylaşım - Sayfa 1

Britain's Got Talent yarışmasında juri üyesi olan İngiliz televizyon kişiliği ve oyuncu 49 yaşındaki Amanda Holden, geçtiğimiz aylarda canlı yayında elbisesinin açılıp göğüslerinin dışarı çıkması ile ilgili ağızları açık bırakan bir itirafta bulunmuştu.

112
Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesinden cesur paylaşım - Sayfa 2

Amanda, kasten çok açık giydiğini ve göğüslerinin dışarı çıkmasına kendisinin izin verdiğini bu şekilde programın reklamını yaptığını söyleyerek uzunca bir süre konuşulmuştu.

212
Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesinden cesur paylaşım - Sayfa 3

Daha önce paylaştığı fotoğraflar ile adından söz ettiren aynı zamanda radyo programcısı ve sunucusu olan Amanda, daracık taytıyla çekildiği fotoğrafı "Her gün koşarak kafamı bir arada tutuyorum" başlığı ile paylaştı.

312
Yetenek Sizsiniz'in jüri üyesinden cesur paylaşım - Sayfa 4

Amanda, kısa bir süre önce de bir moda markasının tanıtımı için bahçede spor yaparken giydiği bikinisi ile fotoğrafı paylaşmıştı.

412