Televizyon
13 Mar 2012 01:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:26

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE'DE KAZANAN MAX OLDU!

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3'ncü sezon büyük finalinde Türkiye'nin yeteneği belli oldu.VİDEO

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dün akşamki büyük final gecesi, izleyicinin nefesini kesen gösterileriyle Show TV ekranlarındaydı. Türkiye’nin dört bir yanında yapılan elemeler sonunda 12 yarışmacı finalist olmaya hak kazandı.

Büyük finalde; ‘Diamond İllüzyon’, Ayhan Kanatoğlu ve Anıl Eryurt’, ‘Ali Yeşilırmak ve Max’, ‘Güney Cino’, ‘Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü’, Serdar Boğatekin’, ‘Kutay Özkan ve Tarçın’, ‘İlker Gülcan ve Seda Akkaya’, ‘Tuğberk ve Alara’, ‘ Abdullah Talayhan’, ‘Her Kafadan Bir Ses’ ve ‘Kafkas Kartalları’, Türkiye’nin yeteneği olabilmek için yarıştı.

BİRBİRİNDEN YETENEKLİ İSİMLER

Yapılan elemeler sonucunda en çok oy alan 5 finalist seçildi. Diamond İllüzyon, Ali Yeşilırmak ve Max, Kafkas Kartalları, Pembe Panter Komedi Dans Üçlüsü, Kutay Özkan ve Tarçın ilk 5 finalist arasına girmeyi başardı.

2 YARIŞMACI ARASINDA HEYECANLI DAKİKALAR

Büyük final için en özel gösterilerini hazırlayan ‘Kafkas Kartalları’, ‘Ali Yeşilırmak ve Max’; son ikiye kaldı. İki finalist arasında yapılan sms oylamasıyla da Türkiye’nin yeni yeteneği belli oldu. Köpeği Max ile birlikte inanılmaz bir show’a imza atan Ali Yeşilırmak, gecenin şampiyonu oldu

İŞTE MAX’A BİRİNCİLİĞİ GETİREN PERFORMANS :