Yeşim Ceren Bozoğlu yeni diziyle ekranlara döndü! İmajı olay oldu!

Geniş Aile, Elde Var Hayat ve Doktorlar gibi birçok önemli projede yer alan Yeşim Ceren Bozoğlu, 'O Hayat Benim' dizisinde rolü gereği aldığı 50 kiloyu verince bambaşka birisi oldu.

Yeşim Ceren Bozoğlu yeni diziyle ekranlara döndü! İmajı olay oldu! - Sayfa 1

Geniş Aile'nin 'Domuşuk Sevim'i, Doktorlar'ın 'Fikret'i, O Hayat Benim'in 'Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu, geçirdiği mide ameliyatının ardından bambaşka bir insan oldu. Şu sıralar başrollerini Uğur Yücel ve Hande Doğandemir'in oynadığı 'Yüzleşme' dizisinde rol alan ünlü oyuncu sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla takipçilerini büyüledi. 

18
Yeşim Ceren Bozoğlu yeni diziyle ekranlara döndü! İmajı olay oldu! - Sayfa 2

Bozoğlu, Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan 'O Hayat Benim' dizisinde rolü gereği tam 50 kilo almıştı. Ünlü oyuncu, dizisi bittikten sonra bu proje için aldığı kiloları verdi ve bambaşka bir görüntüye kavuştu.

28
Yeşim Ceren Bozoğlu yeni diziyle ekranlara döndü! İmajı olay oldu! - Sayfa 3

Kilolarından diyetle kurtulamayan Bozoğlu, son dönemin ünlüler arasında da hızla yayılan trendlerinden ameliyat masasına yatmayı tercih etti. 43 yaşındaki güzel ismin son halini gören hayranları oyuncuya "Bu sen misin?" demeden edemedi. 

38
Yeşim Ceren Bozoğlu yeni diziyle ekranlara döndü! İmajı olay oldu! - Sayfa 4

Yüzleşme dizisiyle ekranlara dönen Yeşim Ceren Bozoğlu, dizi için saçlarını sarıya boyattı. Değişime verdiği kilolar da eklenince, başarılı oyuncu yeni görüntüsüyle şaşırttı.

48