Gündem
21 Kas 2020 11:31 Son Güncelleme: 21 Kas 2020 11:35

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Coronavirus'e yenildi

Kemal Sunal filmlerinden tanınan ve 114 filmde rol alan Yeşilçam’ın emektar ismi Suat Keskin’in Coronavirüs nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi. Keskin, İBB'nin Sanatçı Yaşam Evi'nde kalıyordu.

Kemal Sunal filmlerinden tanınan ve 114 filmde rol alan Yeşilçam’ın emektar ismi Suat Keskin’in koronavirüs nedeni ile hayatını kaybettiği öğrenildi.

Onur Akay, 114 filmde rol alan Yeşilçam’ın emektar ismi Suat Keskin’in, koronavirüs nedeni ile vefat ettiğini duyurdu.

SANATÇI YAŞAM EVİNDE KALIYORDU!

Suat Keskin’in 1 yıl önce evlendiği ve 15 gündür yoğun bakımda olduğunu ifade eden Onur Akay, “İBB Sanatçı Yaşam Evi’nde yaşamını sürdüren, Yeşilçam’ın emektarlarından 75 yaşındaki Suat Keskin, koronavirüse yenik düştü. Keskin, Covid-19 teşhisi nedeni ile 15 gündür Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu ve sabaha karşı hayatını kaybetti. Kemal Sunal’ın “Mübaşir” isimli dizisinde ve “Yakışıklı” isimli filminde oynamıştı. Ayrıca emektar oyuncumuz 1 yıl önce evlenmişti. Nur içinde yatsın inşallah.” açıklamasını yaptı.

SUAT KESKİN KİMDİR?

1 Ocak 1950 doğumlu olan ve çok sayıda önemli projede rol alan Suat Keskin, Yeşilçam’da 114 filmde rol aldı. Efsane oyuncu Kemal Sunal’la da çalışma fırsatı bulan Keskin, 14 filmin de yönetmenliğini yaptı.