Yeşilçam’ın sert bakışlı delikanlısıydı! Oğlu en az kendisi kadar ünlü çıktı

Usta oyuncu Hayati Hamzaoğlu, oynadığı sayısız filmle Yeşilçam tarihine adını yazdırmıştı. Malkoçoğlu Kurt Bey, Çöl Kartalı, Aynalı Tahir ve Keşanlı Ali Destanı gibi yapımlarda kamera karşısına geçen oyuncunun oğlu da babasının izinden gitti.

Yeşilçam’ın sert bakışlı delikanlısıydı! Oğlu en az kendisi kadar ünlü çıktı - Sayfa 1

Yeşilçam'ın en iyi kötü adamlarından biri olan Hayati Hamzaoğlu, rol aldığı sayısız filmle adını tarihe kazıyan isimlerden oldu.

112
Yeşilçam’ın sert bakışlı delikanlısıydı! Oğlu en az kendisi kadar ünlü çıktı - Sayfa 2

Maddi nedenlerden dolayı ilkokuldan sonra eğitimine devam edemeyen Hayati Hamzaoğlu, kuyumculuk ve kunduracılık gibi pek çok farklı işte çalıştı.

212
Yeşilçam’ın sert bakışlı delikanlısıydı! Oğlu en az kendisi kadar ünlü çıktı - Sayfa 3

Deniz Hamzaoğlu, Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Durak, Hayat Şarkısı, Dört Köşeli Üçgen, Marlon, Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, Aile Arasında, Nefes Nefese, Halka, Bayi Toplantısı, Ya İstiklal Ya Ölüm ve Kırmızı Oda gibi projelerde yer aldı. Odatv.com

312
Yeşilçam’ın sert bakışlı delikanlısıydı! Oğlu en az kendisi kadar ünlü çıktı - Sayfa 4

200'e yakın filmde izleyici karşısına çıkan Hayati Hamzaoğlu, henüz 67 yaşındayken akciğer kanseri nedeniyle aramızdan ayrılmıştı.Oyuncu 1999 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde de Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün sahibi olmuştu.

412