Yeşilçam'ın efsane ismi Aytaç Arman'a veda! Gözyaşları sel oldu!

Bir süredir kanserle mücadele eden sinema ve tiyatro oyuncusu Aytaç Arman (70) dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arman için Beyoğlu Atlas Sineması'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Halil Ergün, Kadir İnanır, Mahsun Kırmızıgül gibi isimler katıldı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Aytaç Arman'a veda! Gözyaşları sel oldu! - Sayfa 1

Haberi Menderes Samancılar ve Sinema Oyuncuları Meslek Birliği (BİROY) Twitter hesabından "Kurucu üyelerimizden, değerli meslektaşımız Aytaç Arman'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz'' mesajıyla duyurdu.Beyoğlu Atlas Sineması'ndaki törene, Arman'ın ailesi ve dostlarının yanı sıra, Kadir İnanır, Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül, Ercan Kesal, Nuri Alço, Can Kolukısa, Volkan Severcan gibi sinema ve tiyatro dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra sanatçının ailesi, dostları ve sevenleri katıldı.

125
Yeşilçam'ın efsane ismi Aytaç Arman'a veda! Gözyaşları sel oldu! - Sayfa 2

 1949'da Adana'da dünyaya gelen Arman, Ömer Kavur'un 'Gece Yolculuğu' filmindeki unutulmaz rolüyle 1988'de Altın Portakal Yarışması'nda 'en iyi erkek oyuncu' ödülünü kazanmıştı.69 yaşındaki usta oyuncu Aytaç Arman için Beyoğlu Atlas Sineması'nda tören düzenlendi.

225
Yeşilçam'ın efsane ismi Aytaç Arman'a veda! Gözyaşları sel oldu! - Sayfa 3

Törene, Arman'ın ailesi ve dostlarının yanı sıra, Kadir İnanır, Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül, Ercan Kesal, Nuri Alço, Can Kolukısa, Volkan Severcan gibi sinema ve tiyatro dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra sanatçının ailesi, dostları ve sevenleri katıldı.

325
Yeşilçam'ın efsane ismi Aytaç Arman'a veda! Gözyaşları sel oldu! - Sayfa 4
Törende konuşan Arman'ın eşi Radife Baltaoğlu, Aytaç Arman'ın hayat arkadaşı olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "İyi ki hayatıma girdi. Ona her şey için teşekkür ediyorum. Hayata bakışı, insana bakışı, meselelere yaklaşımı için özellikle. Biraz da dert etmeden eleştirel yaklaşabilseydi, belki biraz daha geç uğurlayabilirdik onu. Bana bir evlat kazandırdığı için de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.
425