Yeşilçam efsanesi Keloğlan’ın 'Cankız'ı bakın kim çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

1970'lerde çekilen Keloğlan filmleri Türk sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Keloğlan Aramızda, Keloğlan ile Cankız, Keloğlan İş Peşinde ve Ben bir Garip Keloğlanım serilerinin başrollerini usta oyuncu Rüştü Asyalı üstlenirken rol arkadaşları her filmde farklılık gösterdi. 'Keloğlan ile Cankız' filminin güzeller güzeli Cankız'ı ise yıllar sonra gündeme geldi. Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Cankız'ı çok sevilen dizilerden de tanıyoruz.

Yeşilçam efsanesi Keloğlan’ın 'Cankız'ı bakın kim çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi - Sayfa 1

Başrolünde Rüştü Asyalı'nın yer aldığı Keloğlan filmleri Türk sinemasına adını altın harflerle yazdırdı. Yeşilçam'ın efsane serisinden Keloğlan ile Cankız' filminin güzeller güzeli Cankız'ı ise yıllar sonra gündeme geldi.

112
Yeşilçam efsanesi Keloğlan’ın 'Cankız'ı bakın kim çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi - Sayfa 2

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Cankız'ın Arka Sokaklar, Aşk-ı Memnu, Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol aldığı ortaya çıktı.

212
Yeşilçam efsanesi Keloğlan’ın 'Cankız'ı bakın kim çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi - Sayfa 3

Cankız'ın kim olduğunu ilk kez öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yeşilçam'ın efsane serisinden Keloğlan ile Cankız' filminin güzeller güzeli Cankız'ı ise yıllar sonra gündeme geldi.

312
Yeşilçam efsanesi Keloğlan’ın 'Cankız'ı bakın kim çıktı! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi - Sayfa 4

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve güzelliğiyle kendine hayran bırakan Cankız'ın Arka Sokaklar, Aşk-ı Memnu, Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol aldığı ortaya çıktı. Yıllarca tiyatro sahneleri ve televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Cankız, ünlü oyuncu Alev Oraloğlu'nu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi.

412