Televizyon
21 Nis 2021 14:49 Son Güncelleme: 21 Nis 2021 14:53

Yeşilçam dizisinin online galası yapıldı

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı, BluTV’nin ilk özel yapım dönem dizisi ‘Yeşilçam’ın dün akşam gerçekleşen online galasında izleyenler nostaljik bir yolculuğa çıktı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin merakla beklenen ilk özel yapım dönem dizisi ‘Yeşilçam’, dün akşam gerçekleşen online galada ilk kez seyirci ile buluştu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen gala, oyuncuların konuşmalarıyla başlayıp ardından ilk iki bölümle birlikte izleyenleri 60’ların nostaljik dünyasına götürdü.

Özel yapımlarıyla fark yaratan dijital platform BluTV’nin, açıklandığı günden bu yana kadrosu, tanıtımları ve nostaljik hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam’ın online galası dün akşam gerçekleşti.

 

Çok sayıda gazeteci ve influencer’ın izlediği gala, oyuncuların konuşmalarının ardından izleyiciyi ilk iki bölüm yayınıyla büyüleyici bir nostalji yolculuğuna çıkardı.

Çağatay Ulusoy, “Bu zor geçen, tadı tuzu olmayan günlerde kısa bir süreliğine sizi evlerinizden alıp; hayal edenlerin, hayalleri olanların, inandığı şeylerin peşinden koşanların sokağı Yeşilçam’a götürmeyi, keyfinizi ve enerjinizi yükseltmeyi, projemizin samimiyetiyle içlerinizi ısıtmayı ümit ediyoruz.” sözleriyle herkese iyi seyirler dilerken aynı zamanda Yeşilçam Sineması emekçilerini anmayı ve selam göndermeyi de unutmadı.

 

Afra Saraçoğlu, ‘Yeşilçam’ dizisinin o dönemin naifliğini, sadeliğini ve doğallığını yaşamasına vesile olduğunu dile getirirken, Selin Şekerci ise ‘Yeşilçam’ ile birçok rüyasının gerçekleştiğinden bahsetti.

 

22 Nisan’da BluTV’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi, film çekme arzusuyla yanıp tutuşan sinema tutkunu yapımcı Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) rekabetin bol, şartların çetin olduğu Yeşilçam Sineması’ndaki varlığını sürdürmek için vereceği mücadeleyi merkezine alıyor.

 

Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleminin Çağan Irmak’ın rejisiyle buluştuğu Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ın kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi önemli isimler yer alıyor.

‘Yeşilçam’ 22 Nisan Perşembe sadece BluTV’de!