Güncel
08 Mayıs 2020 15:44 Son Güncelleme: 08 Mayıs 2020 19:00

Yerini şimdiden ayırt, programa dilediğin zaman katıl

TheLifeCo Wellbeing merkezleri, pandemi sonrasında “güvenli otel” standartları paralelinde gerekli tüm hijyen önlemlerini aldığı tesislerinde, sağlığa değer katan arınma ve yenilenme programları, aktiviteler, gerekli eğitimlerden geçmiş bilinçli ekibi ile yeni sezonu ve misafirleri için çok özel bir teklifle karşılıyor

Kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için bir izolasyon döneminden geçiyoruz. Bu dönemde güneş ışığından ve açık havadan uzakta, hareketsiz geçen günler hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızı olumsuz etkiliyor. Aldığımız kilolardan ve biriktirdiğimiz toksinlerden arınmak için harekete geçmenin tam zamanı.

TheLifeCo Wellbeing merkezleri, pandemi sonrasında “güvenli otel” standartları paralelinde gerekli tüm hijyen önlemlerini aldığı tesislerinde, sağlığa değer katan arınma ve yenilenme programları, aktiviteler ve gerekli eğitimlerden geçmiş bilinçli ekibi ile yeni sezonu karşılıyor. Prosedürlere uygun şekilde, nano teknoloji ürünü dezenfektanlar ve ultraviyole ışın çubukları ile özel olarak sterilize edilen odalar, ortak alanlar, el değmeden ozonla temizlenen besinlerle hazırlanan sağlıklı öğünler ve beslenme programları misafirlere güvenli ve sağlıklı bir tatil geçirme imkânı sunuyor.

Ev konforunda, dış dünya etkenlerine maruz kalmadan kendinize ve sağlığınıza zaman ayıracağınız TheLifeCo Wellbeing programları sadece sınırlı sayıda rezervasyon için kısa süreliğine çok özel fiyatlarla sunuluyor.

Yılın en özel teklifi ile “Güvenli Otel” standartlarında tatil…

TheLifeCo Wellbeing “güvenli otel” uygulaması ile birlikte yeni sezonda misafirlerini çok özel bir teklifle karşılıyor. Limitli sayıda oda ve sınırlı sürede özel fiyatlar ile geçerli kampanya kapsamında misafirler rezervasyonunu bugünden yapıp gideceği tarihi daha sonra belirleyebiliyor. Ayrıca tüm detoks ve sağlıklı beslenme programlarında geçerli esnek rezervasyon imkânı sayesinde 14 gün önceden rezervasyon değişikliği yapılabiliyor.

Vücudun kendini iyileştirme gücü ve bedensel, zihinsel ve ruhsal yenilenme yaklaşımı ile 15 yılı aşkın tecrübe ile hazırlanan TheLifeCo Wellbeing programları; kısa sürede sağlıklı kilo kontrolünü, bağışıklık sisteminin virüsler ve yeni tehditlere karşı güçlenmesini, hayat kalitesini düşüren ve virüslere bağlı akut durumlarda risk teşkil eden kronik hastalıklarda (yüksek tansiyon, kolesterol, tip 2 diyabet gibi) iyileşmeyi sağlıyor. Detoks ve sağlıklı beslenme programları, özel terapiler ve uygulamalar ile destekleniyor.

Programa dahil olan hizmetler

·         Konaklama

·         Detoks ya da Sağlıklı Beslenme Programları

·         Doktor Konsültasyonu (1 seans)

·         Detoks Konsültasyonu

·         Vücut Kompozisyon Analizi (2 seans)

·         Oksijen Terapisi (Günde 1 kere)

·         Biofoton Terapisi (Günde 1 kere)

·         Luminette Işık Terapisi (Günde 1 kere)

·         Kolon Temizliği (Günde 1 kere)

·         Sağlıklı Yaşam Dersleri (Haftada 3 kere)

·         Günlük Yoga & Meditasyon Seansları

·         Raw Vegan Mutfak Eğitimi (Haftada 1 Kere)

·         Sabah Yürüyüşü

 

TheLifeCo Bodrum Wellbeing                                               2100 TL yerine 950 TL (günlük)

https://www.thelifeco.com/tr/bodrumda-yilin-kampanyasi

TheLifeCo Phuket Wellbeing                                    280 USD yerine 125 USD (günlük)

https://www.thelifeco.com/en/special-of-the-year-in-phuket/