Televizyon
29 Ara 2015 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:16

Yepyeni internet dizisi başlıyor!

İnternetin Yeni Fenomeni, tıklanma rekorları kıran dizisi “Kısmet Değilmiş” her pazartesi youtube’da izleyenlerle buluşuyor.

Kısmet Değilmiş,  gündelik şehir hayatının zorluklarını, bir yerden bir yere koştururken başımıza gelen aksilikleri,  işte, sokakta, insan ilişkilerinde; bazen komşumuzla ve en önemlisi “AŞK”ta yaşadığımız kısmetsizlikleri ince ve eğlenceli bir mizah anlayışıyla izleyiciyle buluşturuyor.

Dizi, gerçek aşkı arayan bir metropol kadını ve erkeğinin birbirleriyle buluşmalarını,  bu süreç içinde yaşadıkları komik olayları eğlenceli,romantik ve zaman zaman izleyicileri koltuklarından yuvarlayacak, gülme krizine sokacak kadar bol kahkahalı bir dille anlatıyor.

Günümüzdeki kadın - erkek ilişkilerini  ve gündelik şehir yaşamına dair yaşanan kısmetsizlikleri eğlenceli bir dille izleyiciye sunan dizinin başrollerinde Çilek Kokusu dizisinden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Bora Cengiz ve sosyal medya fenomeni ve oyuncu Esra Akpınar yer alıyor.

Yayınlanan ilk bölümüyle tıklanma rekorları kırarak internet izleyicisini anında yakalamayı başaran dizi, sürpriz konuk oyuncularıyla da her hafta izleyenlere keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor.

İlk bölümünde Model grubunun solisti Fatma Turgut’un konuk oyuncu olarak yer aldığı dizinin bugün yayınlanacak dördüncü  bölümünde ise ünlü oyuncu Şahin Irmak yer alacak.

Kısmet Değilmiş her pazartesi saat 19:30’da yeni bölümleriyle youtube’da yayınlanıyor.