Politika
03 Nis 2023 17:55 Son Güncelleme: 03 Nis 2023 18:03

Yeniden Refah Partisi'nden o iddiaya açıklama! Gazeteci Elif Çakır'a 'kınıyoruz' tepkisi!

“Yeniden Refah Partisi'nin 14 il teşkilatı Erdoğan'a oy vermeme kararı aldı." iddiasında bulunan Karar gazetesi yazarı Elif Çakır'a Yeniden Refah Partisi'nden sert yanıt geldi. Açıklamada haber yalanlandı ve "partimizin yükselişinin birilerinin uykularını kaçırdığı anlaşılmaktadır. Bunlar beyhude ve boş uğraşlardır. Bu asılsız iddialarda bulunanları kınıyoruz" denildi.

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, Yeniden Refah Partisi'nin 14 il teşkilatının 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceklerini iddia etti.

Çakır'ın iddiasına göre teşkilatlar, partilerinin Cumhur İttifakı'na katılmasından duydukları rahatsızlığı genel merkeze yazılı olarak iletti.

Elif Çakır'ın bu iddiasına Yeniden Refah Partisi'nden açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan parti, haberin asılsız olduğunu duyurdu ve "81 il başkanımız, 926 ilçe başkanımızla birlikte tek vücut olarak genel başkanımızın ve genel merkezimizin arkasındadır" açıklamasını yaptı.

Açıklamada, "partimizin yükselişinin birilerinin uykularını kaçırdığı anlaşılmaktadır. Bunlar beyhude ve boş uğraşlardır. Bu asılsız iddialarda bulunanları kınıyoruz" denildi.

İşte o açıklama...