Gündem
07 Eyl 2016 12:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:31

Yeniçağ Gazetesi manşetten duyurdu: Yazarlarımız gözaltında!

Yeniçağ Gazetesi, yazarları Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve Yavuz Selim Demirağ'ın gözaltında olduğunu duyurdu.

Yeni Çağ gazetesi yazarlarının gözaltına alındığı  haberini şu sözlerle duyurdu:

"Gazetemizin yazarlarından Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve Yavuz Selim Demirağ sabah saatlerinde gözaltına alındılar. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen gözaltıların FETÖ kapsamında yapılması şaşkınlık yarattı.

Yeniçağ Gazetesi yazarları Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve Yavuz Selim Demirağ emniyetten herhangi bir davet olmadan sabahın erken saatlerinde evlerinde gözaltına alındı.

Gözaltıların FETÖ soruşturması kapsamında yapıldığı belirtiliyor. Ülkücü-milliyetçi kimlikleriyle bilinen, her zaman cemaatin karşısında yer almış gazetemizin sembol isimlerinin böyle bir soruşturmaya dahil edilmesi büyük tepki çekti.

Hayatlarının her döneminde Ülkücü Hareket'in mensubu olmaktan gurur duymuş, bu uğurda bedeller ödemiş insanların, sadece muhalif oldukları için FETÖ kapsamında gözaltına alınması şaşkınlık yarattı. 

SPOR SALONUNA GÖTÜRÜLDÜLER

Evlerindeki bilgisayarlara el konulan yazarlarımızın, Başkent Spor Salonu’na götürüldükleri öğrenildi. 

YENİ GÖZALTILAR

Sabah saatlerinde gazetemiz yazarlarının gözaltına alınmasıyla başlayan operasyonlara yeni isimler eklendi. Milliyetçi camianın yakından tanıdığı Rubil Gökdemir, eski milletvekili Turan Yaldır, Alper Aksoy gibi isimlerin de gözaltına alındığı öğrenildi"