Polemik & Kulis
03 Ara 2015 16:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Yeni Yüzyıl'dan haftasonu atağı! Yazar kadrosunda kimler olacak? (Medyaradar/Özel)

“Türkiye Hepimizindir” anlayışıyla yayın hayatına 5 Kasım’da başlayan Yeniyüzyıl Gazetesi haftasonu ekler yayınına başlıyor.

5 Aralık Cumartesi günü ilk sayısını yayınlayacak “Yeni Yüzyıl C”, yemek, müzik, sanat, kültür, sinema ajandası gibi geniş bir yelpazeyle okurların karşısına çıkıyor. Cumartesi ekinin iddialı sayfalarından “Moda” da farklı bir konseptle okuyucuyla buluşacak.  Ekte,  Türkiye’den ve dünyadan moda trendleri, stiller, şıklık, sokaktan kesitler yer alacak. Yeni Yüzyıl C’de Alin Taşçıyan sinema, Işıl Cinmen yaşam, Dr. Adnan Çoban sağlık, Elif Bereketli ve Sayım Çınar kitap, Rükzan Sağır moda, Kaan Kural dijital oyunlar ve sporcu portreleri, Elif Ekinci müzik, Melis Çalapkulu yemek yazılarıyla yer alacak.



6 Aralık Pazar günü yayınlayacak “Yeni Yüzyıl P” ekinde ise alışılagelmiş kalıpların dışına çıkılacak. Türkiye’nin gündemindeki temel sorunlara farklı bir bakış açısıyla yeni pencere açmayı amaçlayan Pazar ekinde, dosyalar ve röportajlar öne çıkacak. Yeni Yüzyıl P’de ise günümüz popüler kültürün önemli kalemlerinden Mahir Ünsal Eriş güncel konulara farklı yaklaşımlar getirecek. Vedat Başaran yemek kültürünü, Özgür Emir dünya kitap trendlerini, Didem Şarman ise alışagelmiş burç kalıplarını kırarak sadece aşkı yazacak.



Deneyimli bir kadro tarafından hazırlanan Cumartesi ve Pazar eklerinin ilk sayısıyla Aralık ayının ilk hafta sonu bayilerde olacak.